Refolosim creativ palariile din paie si le transformam in obiecte decorative inedite

Refolosim creativ palariile din paie si le transformam in obiecte decorative inedite

Sunt o multime de obiecte pe care le putem refolosi intr-un mod creativ. Ghivecele din ceramica, ramele de tablouri, sticlele din plastic sau palariile din paie, sunt doar cateva din nenumaratele lucruri pe care le putem recicla transformandu-le in obiecte decorative inedite. Nu intamplator am amintit de palariile din paie deoarece am pregatit aici o multime de idei de a le transforma in ornamente de sezon.


De ce obiecte decorative inedite din palarii de paie?

Chiar asa! De ce obiecte decorative din palarii de paie? Pentru ca sunt de sezon, sunt haioase si ne putem infrumuseta exteriorul cu ele. Dar nu doar exteriorul ci si interiorul.

Cum transformam palariile din paie in obiecte decorative inedite

Cu un strop de imaginatie putem transforma cu usurinta vechile palarii din paie. Mai ales ca avem o multime de accesorii cu care sa le infrumusetam. Spre exemplu, le putem infrumuseta cu flori artificiale. Dar si cu panglici colorate sau fire de lana.

Idei de accesorii cu care putem infrumuseta obiectele decorative

Dupa cum am spus si mai inainte sunt o multime de accesorii pe care le putem folosi pentru a infrumuseta aceste ornamente de toamna. Printre ele mai enumeram, in afara de florile artificiale, panza de sac, frunzele, nasturii sau esarfele. Iar pentru a le face cat mai amuzante, poate ca nu ar fi lipsit de importanta sa le si desenam. De ce sa le desenam? Evident pentru a le face cat mai expresive.


Sa urmarim asadar aceste idei de a transforma vechile palarii din paie in obiecte decorative inedite si nu in ultimul rand sa ne inspiram din ele pentru realizarea propriilor ornamente de toamna.

Este lesne de inteles acum ca asteptam sa ne trimiteti poze cu ornamentele facute de voi, pentru a ne bucura impreuna de ele.

 

obiecte decorative inedite obiecte decorative inedite obiecte decorative inedite obiecte decorative inedite

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI