16 idei – Cum sa tai fructele si legumele pentru incantarea musafirilor
Suna ca un cliseu, dar toata lumea vorbeste despre Sarbatori. Si e normal sa fie asa.Vorbim despre ce vom pregati pentru ziua de Craciun, ce mancaruri vom face, deserturi si multe altele. Cumparam de toate, printre care fructe si legume pentru ca ne gandim ca sunt usor de digerat dupa multe sarmalute, fripturi, carnaciori etc. Ne-am gandit sa va aratam cum puteti orna farfuriile musafirilor pentru a fi cat mai atractive si de ce nu, sa primiti si laude. Putini sunt cei care stiu sa realizeze astfel de lucruri. Dar totul are un inceput. De aceea am ales cateva imagini simple, usor de realizat, din legumele si fructele pe care le are toata lumea in casa. Noua ne-a placut foarte mult cum dintr-o para si cateva bobite de struguri a iesit un arici foarte frumos. Nici pinguinii realizati din masline cu putina branza nu sunt urati. Ba dimpotriva. De rosiile transformate in lalele nici nu mai vorbim, chiar daca asta ne duce putin cu gandul la primavara.
Va lasam sa va inspirati din articolul de astazi , sa ne spuneti care v-a placut cel mai mult si va garantam ca nu veti da gres cu astfel de idei. Daca aveti si voi sugestii si imagini puteti sa ni le impartasiti.
sursa: Pinterest