Cele mai frumoase suporturi pentru lemne – Cum să depozitezi lemnele de foc

Cele mai frumoase suporturi pentru lemne – Cum să depozitezi lemnele de foc

Iarna este lungă, iar lemnele de foc au nevoie să fie depozitate atât în interiorul casei tale, dar și în bucătăria de vară sau în orice alt spațiu unde ai nevoie de ele. De aceea, aceste frumoase suporturi te vor inspira și pe tine pentru a aranja lemnele într-un mod creativ, dar și eficient.


Suportul pentru lemne în formă de V

Suporturile pentru lemne pot fi create din alte bucăți de lemne, dar și din plăci BCA care să le susțină. Acestea pot fi poziționate în lateralul casei tale, astfel încât să aibă un sprijin.

De asemenea, ele pot fi poziționate și în aer liber, în bătaia directă a razelor de soare astfel încât să se usuce mai bine. Ai grijă ca lemnele de foc să fie acoperite atunci când afară plouă.

Suporturi în interiorul casei – Suporturi pentru lemne

În interiorul casei tale, lângă șemineu sau lângă soba ta poți amenaja un mic suport pentru lemne. Acesta poate fi construit pe roți, astfel încât să îi poți deplasa ușor ori de câte ori ai nevoie. În acest mod vei putea să pui lemne aici într-un mod ușor, fără să fi nevoit să cari lemnele cu brațele.


Există o mulțime de modalități diferite pentru a aranja lemnele atât în interiorul casei noastre, cât și în exterior. Aceste proiecte te vor inspira și pe tine pentru a aranja bucățile de lemne cât mai frumos, dar și mai practic.

Suporturi în formă de triunghi

Suporturile în formă de triunghi, realizate din bucăți de lemne și nu numai, pot fi poziționate într-un triunghi cu baza pe podea. În acest fel, lemnele vor fi protejate de eventualele ploi sau ninsori. Astfel, vei păstra lemnele uscate.

Ce poti face cu cenusa care iti ramane de la arderea lemnelor – Idei utile

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI