22 Decoratiuni pentru Ziua Indragostitilor pe care le poti face acasa

0
2246

22 Decoratiuni pentru Ziua Indragostitilor pe care le poti face acasa

Ziua in care iubirea este sarbatorita se apropie cu pasi repezi. Ti-am pregatit 22 de proiecte de care te vei indragosti pe loc!


Perfecte pentru a fi folosite in propria locuinta, dar si idei foarte bune pentru cadouri, aceste proiecte te vor inspira si pe tine!

Decoreaza-ti casa cu inimioare si fericire!

Orice sarbatoare merita celebrata, nu-i asa? Chiar daca nu ai pregatit o intalnire pentru voi doi fastuoasa, tot ce trebuie sa faci este sa creezi chiar in casa ta un decor placut pentru aceasta sarbatoare.

Poti gati paste, pregateste o lumanare parfumata, o sticla de vin si un desert pe masura. Decoratiunile de mai jos te vor ajuta sa ai o atmosfera romantica, incendiara!


 

Nu uita de flori!

Daruite persoanei iubite, dar si folosite pentru a decora o incapere, florile sunt excelente pentru orice ocazie!

Decoratiuni pentru petrecere

Daca ziua de 14 februarie nu o vei petrece in doi, la o cina romantica, poti la fel de bine sa dai o petrecere cu prietenii si cunoscutii.

Te poti distra, poti sa gatesti, sa faci decoratiuni frumoase si sa asculti muzica buna! O astfel de zi nu poate fi trecuta cu vederea. 


Decoratiuni frumoase pentru tot anul

Daca ai realizat decoratiuni de care iti este foarte drag, poti sa le pastrezi in casa pe tot parcursul anului, nu doar de Valentine’s Day. Decoratiunile pentru living sau pentru dormitorul tau pot fi realizate cu rosu, cu tema Zilei Indragostitilor sau cu inimioare.

Se potrivesc cu aproape orice tip de decor si vor da incaperii un aer fericit, plin de iubire. 

Speram sa te inspiri si tu din aceste decoratiuni creative si sa le pui in aplicare. Foloseste-le pentru a iti decora o incapere sau pentru a darui cadou cuiva drag o decoratiune realizata manual.


sursa foto: mykarmastream.com