40 Modele de casute din lemn perfecte pentru spatiul din gradina

0
5438

40 Modele de casute din lemn perfecte pentru spatiul din gradina

Construieste casute din lemn pe care sa le poti amplasa in spatiul din gradina casei tale, indiferent ca vrei sa le folosesti drept magazie sau loc de recreere. Haideti sa aruncam o privire peste pozele fabuloase din urmatorul articol, sa vedem despre ce este vorba.


Adapost in gradina

Un adapost in gradina reprezinta un loc fantastic pentru a ne petrece timpul cand dorim sa ne recreem, iar in anotimpul friguros acest loc este tocmai bun pentru a depozita acolo instrumentele de gradinarit, proviziile sau uneltele pe care nu avem loc sa le depozitam in casa. Acest spatiu poate deveni cu usurinta si un punct focal in gradina casei tale. Suna atragator, nu-i asa?

Casutele din lemn arata foarte bine, sunt construite astfel incat sa fie puternice si rezistente in timp, iar ele ofera un aspect estetic frumos. Vara, te poti adaposti in aceste casute pentru a iti petrece timpul liber in liniste si departe de galagie. Cu o carte in mana si cu o limonada rece, serile acestea linistite iti vor incarca bateriile pentru ca a adoua zi tu sa fii fresh si gata de treaba!

casute-din-lemn-2

casute-din-lemn-3

casute-din-lemn-4

Construirea unei casute puternice, rezistenta pe termen lung

Daca va ganditi sa cumparati o astfel de casuta, puteti gasi una care vine cu unele caracteristici incluse, precum o masuta de lucru sau alte instrumente necesare. Unele pot avea si facilitati suplimentare, precum o chiuveta sau un loc mai profesional pentru a lucra. Totul depinde de ceea ce va doriti voi.


Daca alegeti sa construiti singuri acest adapost, gasiti o multime de materiale ajutatoare in magazinele de specialitate. Va recomandam sa aruncati o privire aici. Aveti posibilitatea sa alegeti exact ceea ce se potriveste pentru voi si sa creati o magazie folositoare, personalizata si utila. In partea din fata magaziei construiti un pridvor acoperit care sa va apere de ploaie si de vantul puternic.

casute-din-lemn-5

Construirea propriu-zisa si sfatul specialistului

V-ati hotarat deja sa construiti casuta visurilor si doriti sa o faceti mai rezistenta pentru frig si pentru iernile geroase pe care urmeaza sa le intampinam? Folosirea unor profile metalice pentru gips-carton este recomandata daca doriti sa construiti un schelet metalic puternic si rezistent.

Orice constructie veti dori sa faceti, este necesar sa aveti un plan bine stabilit, iar aceste profile nu trebuie sa lipseasca deoarece sunt esentiale si va asigura o lucrare calitativa, rezistenta si practica.


casute-din-lemn-6

casute-din-lemn-7

casute-din-lemn-8

casute-din-lemn-9

casute-din-lemn-10

casute-din-lemn-11

casute-din-lemn-12

casute-din-lemn-13

casute-din-lemn-14

casute-din-lemn-15

casute-din-lemn-16

casute-din-lemn-17

casute-din-lemn-18

casute-din-lemn-19

casute-din-lemn-20

casute-din-lemn-21

casute-din-lemn-22

casute-din-lemn-23

casute-din-lemn-24

casute-din-lemn-25

casute-din-lemn-26

casute-din-lemn-27

casute-din-lemn-28

casute-din-lemn-29

casute-din-lemn-30

casute-din-lemn-31

casute-din-lemn-32

casute-din-lemn-33

casute-din-lemn-34

casute-din-lemn-35

casute-din-lemn-36

casute-din-lemn-37

casute-din-lemn-38

casute-din-lemn-39

casute-din-lemn-40

casute-din-lemn-41

via