5 articole de curatenie pe care TREBUIE sa le ai in casa

0
584

Curatenia este un lucru pe care trebuie sa il faci acasa pentru a putea avea grija nu numai de sanatatea ta, ci si de aspectul si confortul casei tale. Din fericire, exista destule articole de curatenie cu care poti face acest lucru mai rapid si mai eficient. Afla care sunt cele 5 produse de curatenie pe care trebuie sa le ai in casa neaparat!Iata care sunt 5 articole de curatare pe care trebuie sa le ai in casa:

  1. Aspirator

Te-ai saturat deja, probabil, de a folosi matura. Dureaza destul de mult sa strangi mizeria de pe podea si este extrem de enervant atunci cand, accidental, rastorni tot continutul farasului inapoi pe podea. Pentru a nu avea aceste probleme, foloseste un aspirator sau, si mai bine, un aspirator cu filtrare prin apa, pentru a putea strange si capta rapid praful si mizeria care se strange pe parchet, gresia sau orice alt tip de podea din casa. Nu mai este nevoie sa ai grija sa nu raspandesti iar mizeria si este mult mai convenabil decat maturatul.

  1. Mop

Dupa ce ai aspirat, ai nevoie de un mop pentru a curata totul complet si pentru a reimprospata podelele. Mopul este articolul de curatenie perfect pentru acest lucru, fiind o solutie perfecta pentru a nu freca suprafetele cu o perie sau laveta, procesul fiind mult mai rapid si comod.


  1. Lavete

Lavetele sunt perfecte pentru stergerea diferitelor suprafete ale mobilei si altor componente din majoritatea camerelor. Sunt mai bune decat periile de praf sau simplele prosoape de hartie, deoarece acestea nu numai sterg suprafetele, ci si impiedica particulele de mizerie sa fie eliberate in aer, capturandu-le in material pana la clatirea acestora.

  1. Perii

Periile pot fi folosite in locurile care necesita o curatare mai dura sau mai migaloasa. Periile sunt folosite, in general, pentru curatarea covoarelor si pentru inlaturarea petelor dificile de pe anumite materiale.  

  1. Solutii de curatat

Bineinteles, nu poti curata eficient fara sa folosesti solutiile de curatat special create pentru acest lucru. Exista solutii pentru fiecare suprafata pe care ai nevoie sa o cureti, astfel incat sa fie suficient de delicata sau puternica pentru a avea o eficienta maxima.


Daca vrei sa stii cateva secrete de peste ocean despre cum poti curata casa in doar jumatate de timp fata de durata de care ai nevoie acum, citeste aici.

Acestea sunt articolele de curatenie pe care trebuie sa te asiguri ca le ai in casa. Ele sunt cele care te ajuta sa cureti eficient, repede si fara bataie de cap, inlocuind metodele vechi care consumau mult mai mult timp si energie. Sa faci curatenie poate ca nu este chiar cel mai placut lucru pe care il poti face, insa este mai mult decat sigur un lucru necesar, mai ales pentru sanatatea ta si pentru aspectul locuintei. O casa curata este una in care nu ai cum sa nu te simti bine. Pentru a te asigura ca mentii curatenia, repeta procesul de curatare macar o data pe saptamana.

Sursa foto: shutterstock.com