Bucatarii cu accente de galben, o culoare fresh si stralucitoare

Bucatarii cu accente de galben, o culoare fresh si stralucitoare

O culoare ce predomina intr-o incapere poate sa transforme spatiul. Iata cateva idei de design pentru bucatarii cu accente de galben, absolut superbe.


Bucataria este locul in care te relaxezi dimineata la cafea sau ceai, dar si locul in care iei cina cu cei dragi sau prepari mancarea. De aceea, acest loc ar trebui sa fie amenajat in functie de personalitatea ta. Opteaza pentru culorile care tie iti plac, indiferent daca acestea sunt sau nu in trend.

Bucatarii cu accente de galben

De obicei, galbenul este o culoare evitata in design-ul interior. Cu toate acestea, bucatariile cu accente de galben pot fi spatii absolut spectaculoase, mai ales daca optezi pentru culoarea potrivita. Exista o plaja larga de nuante atunci cand vorbim de „galben”, insa aceasta culoare poate fi transpusa cu brio in design-ul bucatariei tale.

Mobilier de bucatarie cu galben si alb

Mobilierul galben mat poate fi combinat cu un blat de bucatarie lucios. Daca iti place aspectul de mat poti sa il alegi pentru intregul mobilier deoarece va arata fantastic.


Dulapurile galbene pot avea manere ceva mai inchise la culoare pentru a iesi in evidenta. Bineinteles, poti opta si pentru un sistem de deschidere si inchidere fara manere pentru a avea dulapuri simple, minimaliste.

Perete de accent galben

Peretele dintre blatul de bucatarie si mobila poate fi decorat intr-o astfel de culoare fresh, stralucitoare, asa cum este galbenul. Galbenul pe peretele acesta va scoate in evidenta spatiul si va pune accentul pe acest loc.

Galbenul se potriveste ca si culoare pe peretele dintre blatul de bucatarie si dulapurile tale doar daca mobila este vopsita in culori asortate. De exemplu, o mobila alba se potriveste perfect cu acest decor superb.


Gaseste-ti inspiratia si in articolul de mai jos.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI