Pergole absolut superbe, cu spatii de relaxare care te cuceresc

Pergole absolut superbe, cu spatii de relaxare care te cuceresc

La umbra unor astfel de pergole absolut superbe te poti adaposti de soare vara, te poti relaxa toamna tarziu cu un pahar de vin si te poti bucura de momentele libere.


Pergola poate fi un loc absolut ideal pentru a te relaxa in propria gospodarie. Atunci cand vorbim despre decorarea acestui spatiu, pergola devine locul ideal din curtea ta. Aici te poti relaxa cu cei dragi, la umbra unui copac, dar este si locul unde poti sa amenajezi un mic spatiu pentru a lua masa.

Construirea unei pergole

Atunci cand vine vorba despre construirea unei pergole, ai nevoie de un spatiu pe care sa-l pozitionezi la umbra unui copac, daca acest lucru este posibil.

Marcheaza acel loc cu ajutorul unor sfori. Ai grija sa il cureti de orice tufisuri care sunt pe acel loc. In acest fel, vei putea sa pozitionezi parii cu ajutorul carora sa construiesti pergola.


Urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci este sa pui cateva traverse de fiecare parte a parilor. Apoi, deasupra acestor traverse poti pune grinzile din lemn si poti opta pentru a o lasa deschisa sau pentru a acoperi.

Nu uita ca atunci cand construiesti pergola sa ai grija sa lasi dedesubt mai mult spatiu pentru ca aceasta sa fie destul de inalta pentru a te putea plimba confortabil pe dedesubt. Grinzile pe care le pozitionezi trebuie sa aiba cel putin 2,75 m inaltime.

Corpurile de iluminat

Pentru a te bucura de un spatiu care iti inspira relaxare si un loc confortabil, nu uita sa pozitionezi si corpuri de iluminat care vor schimba in totalitate atmosfera.


Cum sa infrumusetezi curtea sau terasa cu lumini incantatoare, superbe

O terasa mica, un spatiu ideal pentru relaxare in propria gospodarie

Pergola, un ansamblu elegant care confera intimitate casei – Idei de amenajari exterioare

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI