Bucatarie micuta, dar amenajata primitor si cochet – Design interior

Bucatarie micuta, dar amenajata primitor si cochet – Design interior

O bucatarie micuta poate fi amenajata cochet, primitor, cu mobilier ce inspira eleganta si ce nu aglomereaza vizual incaperea. Daca tii cont de o serie de sfaturi atunci cand vine vorba de amenajarea bucatariei tale, aceasta va arata bine si va fi mult mai luminoasa.


In aceasta incapere gatesti impreuna cu cei dragi, profiti de timpul liber si te bucuri de prepararea mancarurilor. De aceea, bucataria trebuie sa fie amenajata astfel incat sa te simti aici confortabil, dar si sa ai acces la toate uneltele si lucrurile de care ai nevoie.

Mai mult decat atat, o bucatarie amenajata eficient nu este doar frumoasa vizual, ci este si practica. Decorul curat, minimalist si simplu ne ajuta sa ne bucuram de o incapere amenajata frumos, dar ne ajuta si sa film mai eficenti in bucatarie.

Un design cochet in bucataria ta o sa iti ofere un start plin de energie dimineata si te ajuta sa fii mai eficient atunci cand faci mancare sau cand pregatesti cafeaua.


Alege o bucatarie decorata cu plante verzi

Chiar daca nu ai suficient spatiu in bucatarie, fa loc in aceasta camera pentru cateva plante verzi. Pe langa beneficiile pentru sanatate, aceste plante fac camera sa fie plina de viata si o coloreaza. Intr-o bucatarie alba se potrivesc la fix cateva plante verzi. Daca nu ai suficient timp pentru a le ingriji, poti alege astfel de plante verzi de apartament care se ingrijesc usor.

Amenajeaza in bucatarie o zona mica de dining

Daca nu ai suficient spatiu in living room pentru zona de dining, alege sa amenajezi un astfel de spatiu in bucataria ta. O bucatarie cu zona de dining chiar si pentru doua persoane iti ofera locul necesar pentru a lua un mic dejung rapid sau pentru a bea o cafea impreuna cu cei dragi. 

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI