Conservatorul, modalitatea excelenta de a prelungi elegant lateralul casei

Conservatorul, modalitatea excelenta de a prelungi elegant lateralul casei

Conservatorul este o constructie des folosita la englezi, constructie ce te ajuta sa prelungesti elegant lataralul casei tale, creand un spatiu relaxant, de vis. Conservatorul este o constructie creativa, constructie care poate fi ideala pentru orice curte. Poate fi construita in functie de nevoile tale, dar si in functie de spatiul disponibil.


Constructia ce poate fi construita in prelungirea casei tale are, de obicei, acoperisul si peretii din sticla. Structura poate fi din metal, insa acoperisul acestui spatiu si peretii din sticla ii vor oferi un design aparte.

Amenajeaza spatiul in functie de nevoi

Chiar daca ai deja un loc de relaxare in curte, nimic nu se compara cu un conservator. Aici poti admira peisajele de iarna atunci cand ninge, dar si ploile sau zilele insorite. Alege sa montezi aici un aer conditionat pentru a mentine racoarea pe timp de vara.

In articolul de mai jos, iti prezentam o multime de idei de design. Acestea servesc drept inspiratie pentru persoanele care vor sa isi construiasca un conservator in curte, un conservator ideal pentru relaxare sau pentru a amenaja aici o bucatarie exterioara.


Construirea acestui spatiu sub un copac

Un copac nu doar ca ne ofera oxigen, insa ne protejeaza si de soare sau de ninsori. Este ideal pentru a construi sub el un conservator sau chiar o pergola sau un foisor.

Inspiratie pentru extinderea creativa a spatiului din lateralul casei tale

Cum sa iti amenajezi ghivecele cu plante pe lateralul casei

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI