Craciun rosu, un decor magic cu instalatii, globuri si ornamente superbe

Craciun rosu, un decor magic cu instalatii, globuri si ornamente superbe

Un decor inspirat de poveste, anul acesta bucura-te de un Craciun rosu, superb, un Craciun care sa te faca sa te indragosesti. Atat magia sarbatorilor, cat si ornamentele frumoase te ajuta sa ai zile de poveste.


Alege sa impodobesti bradul cu globulete si beteala si opteaza pentru culoarea rosie. Aceasta este ideala pentru ca este o nuanta pe care o asociem cu sarbatorile de iarna. Mai mult decat atat, rosul se potriveste de minune atat cu un brad verde, cat si cu un brad artificial, in nuante de gri sau alb.

Alege ornamentele pentru Craciun in nuante de rosu

Nuantele de rosu iti vor face casa mult mai frumoasa. Indiferent ca vorbim despre ornamente pozitionate in brad sau pe ferestrele din casa, acestea sunt ideale pentru orice gospodarie. Mai mult decat atat, Craciunul este o perioada in care culoarea rosie este la ea acasa. Atat Mos Craciun, cat si o multime de decoratiuni sunt realizate folosind aceasta culoare frumoasa.

Ti-am pregatit, in galeria foto de mai jos, o multime de idei din care te poti inspira si tu pentru a realiza cela mai frumoase ornamente. Poti redecora atat living room-ul, cat si bucataria, holul sau baia cu ajutorul ornamentelor rosii. Acestea sunt ideale pentru casa ta si pentru a iti redecora incaperea cu ajutorul acestei culori puternice.


Nu uita sa iti redecorezi si intrarea in casa pentru a te bucura de un Craciun cu adevarat frumos, inca de dinainte de a pasi in casa. Aceste decoratiuni iti vor aduce un zambet pe buze.

Operatiunea spectaculoasa „Bradul de Craciun”, atractia principala din acest an

Cum decoram bradul de Craciun – Idei spectaculoase, pe placul tuturor

 

Decoratiuni elegante pentru un Craciun modern, dar la fel de magic ca odinioara

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI