Calendarul gospodarului in luna iunie – 5 Activitati extrem de importante

Calendarul gospodarului in luna iunie – 5 Activitati extrem de importante

Calendarul gospodarului in luna iunie: Luna iunie in gradina vine cu o multime de activitati importante, activitati ce iti transforma gradina dintr-un spatiu simplu, intr-un loc roditor. Am pregatit pentru tine un ghid care sa te ajute sa ai o gradina ce iti asigura hrana cu legume sanatoase, dar si un spatiu unde florile cresc frumos si sanatos.


Descopera care sunt cele cinci activitati extrem de importante pe care trebuie sa le faci tu in gradina ta in luna iunie.

Indepartarea buruienilor

In lunile de primavara te-ai ocupat de plantarea fructelor legumelor si florilor in curtea si gradina ta. Nu uita ca acum trebuie sa te ocupi de buruienile din gradina. Acestea stau in calea cresterii sanatoase a fructelor si legumelor tale, astfel ca ele trebuie indepartate. Prin indepartarea buruienilor reusesti sa le oferi plantelor tale un loc mai sanatos in care sa se dezvolte.

Plantarea rasadurilor

Daca nu ai apucat pana acum sa plantezi toate rasadurile, in luna iunie mai poti planta rasadurile de rosii pentru ciclul al doilea. De asemenea, in aceasta luna poti planta rasadurile pentru ardei si vinete, dar si varza rosie, gulia de toamna, fasole sau broccoli.


Copilirea rosiilor

In luna iunie este foarte important sa te ocupi de copilirea rosiilor.

Indepartarea daunatorilor, paduchilor

Am pregatit pentru tine, mai jos, un articol detaliat care sa iti explice cum poti sa scapi de paduchi plantelor. In aceasta perioada apar din ce in ce mai multi daunatori din cauza caldurii, asa ca ai grija sa verifici daca plantele tale sunt afectate de paduchi si sa indepartezi florile uscate.

Cum scapi de afide – Solutii pentru a elimina paduchele plantelor

Gazonului si a gardului viu

Orice curte sau gradina are nevoie de un gazon sau un gard viu care sa infrumuseteze decorul. Gazonul trebuie tuns, iar in acest sens ti-am pregatit un articol detaliat mai jos. Ai grija sa nu tunzi gazonul foarte scurt deoarece acesta se va usca rapid.


Intretinerea gazonului: o sarcina usoara chiar si pentru femei

Acum este momentul sa te ocup si de intretinerea prin tundere a gardului viu. Ofera-i forma pe care ti-o doresti.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI