Ziua îndrăgostiților – O sărbătoare de care ne bucurăm pe 14 februarie

Ziua îndrăgostiților – O sărbătoare de care ne bucurăm pe 14 februarie

Ziua îndrăgostiților internațională sau Valentine’s Day (Ziua Sfântului Valentin) este sărbătorită cauza iubirii. Multe culturi și-au dezvoltat propriile tradiții atunci când vine vorba despre această zi frumoasă, tradiții care îi includ atât pe prieteni, dar și familia.


În fiecare an, se fac schimburi de mesaje de dragoste în această zi, dar se oferă și cadouri precum flori și cutii cu bomboane de ciocolată. De exemplu, dacă vrei să faci un cadou mai special jumătății tale, îi poți oferi o invitație la o cină romantică sau experiențe inedite pe care acesta le-ar iubi.

Cine a fost sfântul Valentin?

Există mai multe legende atunci când vine vorba despre sfântul Valentin. Una dintre ele spune că el a fost un preot roman martirizat în timpul persecuției lui Claudius.

Se spune că Valentin era foarte tânăr atunci când îi ajuta pe creștini în vremurile persecuției. El a fost prins și apoi băgat în închisoare, loc în care a devenit propovăduitor. Din păcate, într-un final el a fost condamnat la moarte pe data de 14 februarie.


Cadouri pe care le poți face de ziua îndrăgostiților

Dacă vorbim despre un buget, poți achiziționa persoanei dragi bomboane de ciocolată, în parc, o cină romantică, dar și o seară petrecută la film.

De asemenea, există și cadouri pe care le poți face chiar tu, fără să fii nevoit să le cumperi. De la prăjituri preparate de tine, până la cadouri precum o ramă decorată manual, cu o poză ce reprezintă iubirea voastră.

Indiferent de cadourile pe care alegi să faci, este important să te bucuri de această zi frumoasă. Poți face acest lucru prin zâmbete și prin intermediul unor amintiri frumoase.


Valentines Day – 19 idei de a realiza decoratiuni minunate pentru aceasta zi

32 Idei cadouri Valentine’s Day pe care le poti face intr-o ora

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI