Refolosim creativ vechiul mobilier transformandu-l in decoruri colorate

Refolosim creativ vechiul mobilier transformandu-l in decoruri colorate

Ati „ascultat” vreodata vocea verii? Daca nu, va spunem noi ce fel de voce are. Dimineata are vocea unei vrabiute certarete, la pranz are vocea soarelui, iar seara are o voce colorata. Colorate sunt si aceste idei de a amenaja gradina cu obiecte decorative spectaculoase. Urmarim asadar un articol cu o tema de vara. Mai precis, invatam sa refolosim creativ vechile piese de mobilier, transformandu-le in decoruri minunate.


Refolosim creativ vechile dulapuri din lemn – Proiecte colorate de vara

Exista o sumedenie de obiecte care stau uitate pe undeva si pe care nu le mai folosim din diverse motive. Ca de exemplu, dulapurile cu sertare. Este lesne de inteles de ce. Ori nu mai au aspectul comercial de alta data, ori le-am inlocuit cu unele noi. Ei bine, aruncatul la gunoi nu este cea mai buna solutie. Le putem transforma in decoruri minunate pentru gradina.

refolosim creativ refolosim creativ

Cum sa coloram gradina cu decoruri inedite

Ce inseamna decoruri inedite pentru noi? Inseamna culoarea verii. Inseamna ghivece cu flori. Inseamna creativitate. Culoarea verii pentru ca sta la indemana noastra sa nuantam gradina. Ghivece cu flori pentru ca altfel nu ar fi vara. Iar creativitate pentru ca le putem transforma intr-un punct de atractie in curtea casei.

refolosim creativ refolosim creativ

Cum sa realizam decoruri rustice din vechile piese de mobilier

Am subliniat vechile piese de mobilier, deoarece le putem transforma in decoruri rustice. Rustic care inseamna natural. Iar natural inseamna vara. Iar daca nu stiti de unde sa incepeti un astfel de proiect, va lasam in compania acestor idei minunate, idei pe care le puteti pune cu usurinta in practica. Insa nu putem incheia fara sa va spunem ca le puteti comenta pe pagina noastra de facebook. Mai mult de atat, ne puteti trimite fotografii cu decorurile realizate chiar de voi in aceasta vara.


refolosim creativ refolosim creativ refolosim creativ

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI