Nu rata aceste idei de decoratiuni din lemn – pentru o curte spectaculoasa

Nu rata aceste idei de decoratiuni din lemn – pentru o curte spectaculoasa

Ce poate fi mai frumos decat sa stai intr-o curte frumos amenajata cu flori multicolore sau in preajma pomilor infloriti? Raspundem noi in locul vostru spunandu-va ca nimic nu se compara cu o astfel de priveliste si o spunem din proprie experienta.


Nu va grabiti asadar sa rasuflati usurati crezand ca ati scapat de ideile despre amenajarea gradinii, motivul principal fiind acela ca ne aflam abia la inceputul primaverii si ne asteapta o multime de zile calduroase pentru a le pune in practica.

Si pentru ca s-a dat startul la amenajari de orice fel, poate ca nu ar fi rau sa luam in calcul si aceste idei practice de astazi. De aceea ne-am gandit la decoratiunile din lemn folosite atat ca paravane pentru exterior cat si pentru a crea acel cadru privat cu care ne-am obisnuit de-a lungul timpului.

Pentru o mare parte din aceste idei de amenajari este nevoie de mult spatiu, de aceea ii invitam pe toti cei care au o curte incapatoare deoarece imensa este prea mult spus, sa se inspire din imaginile de mai jos pentru a-si crea propriul lor confort.


curte

O suita de bucati din lemn de diferite dimensiuni va arata foarte bine intr-o curte cu multi arbusti decorativi. Iata o idee de amenajare!

curte

curte

Un paravan construit peste inaltimea gardului, ne va feri de ochii privitorilor!

Niste ghivece agatate din loc in loc pe un stativ ca cel din imaginea de mai jos, vor arata minunat intr-o curte spatioasa. Nu credeti?


 

Cu un paravan din lemn se poate delimita curtea de terasa. O alta idee buna!

O alta idee buna este acest paravan la baza caruia se pot planta flori pitice.

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI