Gratare din caramida – Vedem aici 17 modele simple din care sa ne inspiram

Gratare din caramida – Vedem aici 17 modele simple din care sa ne inspiram

Ne aflam in plin sezon al amenajarilor exterioare si pentru ca nici o gospodarie nu este completa fara un gratar in curte, ia priviti mai jos cateva modele construite din materiale accesibile. Urmarim asadar un articol in care gasim o multime de idei de amenajari cu gratare din caramida.


Modele de gratare din caramida

Ideea de a construi un gratar in curte pare destul de complicata, dar pentru ca nimic nu se realizeaza cu usurinta, parerea noastra este ca un astfel de ansamblu din caramida este mult mai practic si mai estetic decat unul cumparat din magazinele de profil.

Cum alegem locul pentru gratar

Este lesne de inteles ca locul ideal pentru amplasarea gratarului este cat mai aproape de bucataria de vara, evident daca exista in curte o asemenea constructie. Daca nu, cel mai bine ar fi ca un asemenea ansamblu sa se construiasca, nu langa casa, ci undeva in spatele ei, pe terasa exterioara, dar nu in apropierea sarmei pentru uscat rufe.

Eficientizam spatiul din curte cu gratare din caramida

Ideea de a amplasa un astfel de ansamblu pe portiunea cu gardul sau intr-unul din colturile gradinii este una foarte buna, deoarece putem fructifica la maxim tot spatiul disponibil.


gratare din caramida

Gratare complete

Ideal ar fi ca pe timpul verii sa gatim afara, deoarece se stie ca prepararea bucatelor presupune folosirea unui aragaz, iar asta inseamna caldura in casa. Datorita faptului ca un gratar exterior are plita si cuptorul incorporat in ansamblu, dar si un loc special creat pentru ceaun, iata cum prepararea mancarurilor delicioase devine o treaba usoara. Priviti!

gratare din caramida gratare din caramida

Design-ul ales pentru gratarul din caramida

Nu putem sa va spunem foarte multe lucruri despre design-ul gratarelor din caramida, insa am pregatit o multime de imagini din care sa va inspirati.

gratare din caramida

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI