Depozitarea in bucatarie – Cum sa construiesti dulapuri practice

Depozitarea in bucatarie – Cum sa construiesti dulapuri practice

Daca ai dulapuri mari, dar nu stii cum sa le organizezi cat mai eficient inauntru, poti ajunge sa pierzi o multime de spatiu. Inspira-te de aici!


Spatiu pentru depozitarea alimentelor

Alege sa amenajezi un sertar special pentru a depozita  painea, dar si pentru a depozita alte alimente precum: orezul, pastele si poate dulciurile.

Ceapa trebuie depozitata intr-un loc racoros, deschis, la fel ca si celelalte legume pentru a evita ca aceasta sa se strice.

Sertarul pentru tacamuri

Intr-o bucatarie mica, aceasta poate fi o problema mare: cum sa depozitezi vesela si tacamurile? Opteaza pentru astfel de sertare in care sa ai spatii special create pentru linguri, cutite, furculite, dar si pentru farfurii si castroane.


Daca ai o bucatarie mica, mai mult ca sigur nu au suficient spatiu pentru a depozita aceste lucruri si te confrunti cu problema spatiului. Acest lucru se intampla mai ales cand e vorba de bucatariile micute din apartamentele de bloc.

Alege un mobilier practic

Pentru a putea pune in aplicare majoritatea ideilor din acest articol, te sfatuiesc sa optezi pentru mobila facuta la comanda. Cu ajutorul ideilor din galeria foto de aici, dar si cu ajutorul sfaturilor pe care le primesti de la profesionisti, vei reusi sa iti creezi o bucatarie cu mobilier practic, ce te va ajuta sa economisesti spatiu si sa ai o incapere amenajata ordonat.

Spatiu pentru depozitarea sticlelor cu vin

Daca esti un colectionar sau un iubitor al vinului, alege sa iti amenajezi un raft intreg pentru a depozita sticlele cele mai pretioase de vin.


Fie ca le-ai primit cadou, ca le-ai cumparat din excursiile in care ai fost sau ca sunt sticle de vin scumpe sau rare, alege sa le depozitezi in bucatarie, intr-un raft amenajat special pentru ele. Arata bine, nu-i asa? 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI