Cum sa reciclam paletii transformandu-i in jardiniere rustice

Cum sa reciclam paletii transformandu-i in jardiniere rustice

Pentru a-si arata frumusetea, florile nu au un loc preferat. Ele sunt frumoase si intr-un ghiveci mai mic, si intr-unul mai mare, si in gradina, si intr-un recipient din metal dar si plantate intr-un palet. Ei bine, ciudat sau nu, trebuie sa va spunem ca paletii din lemn pot fi transformati in jardiniere rustice. Asadar, haideti sa aflam din aceste idei cum sa reciclam paletii, transformandu-i in decoruri minunate pentru gradina.


Cum sa reciclam paletii dar si cum sa economisim spatiu in gradina, aflam din aceste idei creative

A fi creativ inseamna a da culoare si a da forma unor lucruri aproape banale. Lucruri precum paletii din lemn. Este foarte simplu de exemplu sa-i transformam in jardiniere pentru gradina, economisind o multime de spatiu in felul acesta.

cum sa reciclam cum sa reciclam cum sa reciclam

Paletii din lemn ca idei de a infrumuseta gradina vara aceasta

Ne bucuram de o gradina spectaculoasa indiferent de modul cum alegem sa o infrumusetam. Fie ca alegem decorurile rustice sau pe cele moderne, privelistea va fi aceeasi. Adica minunata. Minunata datorita florilor de vara. Flori precum muscate, petunii sau albastrele.

cum sa reciclam cum sa reciclam cum sa reciclam cum sa reciclam

Mica gradina cu plante aromate – Idei practice

Cu totii ne dorim o mica gradina cu plante aromate. Folosite in stare proaspata, plante precum cimbrul, busuiocul sau oregano, dau gust mancarurilor preparate in casa. Dar ce facem daca nu avem suficient loc in gradina? Noi am pus intrebarea, noi raspundem. Refolosim creativ paletii din lemn, transformandu-i intr-o mica gradina productiva. Iata cum in imaginile de mai jos.


cum sa reciclam cum sa reciclam

Ca de fiecare data, nu incheiem comentariul fara sa va spunem ca puteti adauga impresii pe pagina noastra de facebook. Si de ce nu, sa ne surprindeti cu decorurile realizate chiar de voi vara aceasta.

Idei de a accesoriza jardinierele din paleti cu diverse obiecte decorative

sursa foto


 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI