Aflam de aici de ce este planta de aer o floare deosebita dar si cum o ingrijim

Aflam de aici de ce este planta de aer o floare deosebita dar si cum o ingrijim

Acum cativa ani am avut ocazia sa vedem pentru prima oara o planta de aer. Impresia noastra a fost aceea ca este o planta neatragatoare din punct de vedere estetic. Ba chiar am spus atunci despre ea ca este urata. Dar ne-am intrebat de ce are aceasta denumire si cum poate o planta sa traiasca doar cu aer. Ei bine, tocmai acest lucru ne-a facut sa cautam cat mai multe informatii si am aflat ca traieste in mediul inconjurator fara apa si fara pamant.


De ce este planta de aer o floare deosebita

Tocmai v-am spus mai devreme ca plantele de aer traiesc in mediul inconjurator fara a fi sadite in pamant si fara a fi udate. Si desi pare greu de crezut, trebuie sa stiti ca ele se hranesc doar cu umezeala din aer. Chiar si asa aceste plante au nevoie din cand in cand de cate un dus, prin urmare trecerea lor pe sub un jet de apa le face foarte bine.

planta de aer planta de aer

Planta de aer este o planta care nu se usuca

Tuturor ni se intampla ca atunci cand lipsim mai multe zile de acasa sa gasim uscat pamantul din ghivecele cu flori. Ei bine, ceea ce este deosebit la aceasta planta este faptul ca nu se usuca, prin urmare nu ar trebui sa ne facem probleme din acest punct de vedere.

planta de aer planta de aer planta de aer

Bolile plantelor de aer

Lipsa solului face ca aceasta floare sa fie ocolita de o multime de boli specifice plantelor de apartament.


Inflorita, planta arata spectaculos

Trebuie sa stiti ca atunci cand infloreste, aceasta planta arata spectaculos. Iata!

Cum punem in valoare o planta de aer

Putem pune in valoare aceasta floare expunand-o in orice fel de recipient, incepand de la bolurile din sticla si pana la suporturi confectionate din sarma sau din lemn.

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI