Bucatarii absolut superbe, cu tavan inalt si multa lumina naturala

0
141

Bucatarii absolut superbe, cu tavan inalt si multa lumina naturala

Aceste spatii cu tavan inalt si lumina naturala iti taie respiratia. Bucatariile ce reprezinta inima casei tale sunt decorate absolut divin!


Lumina naturala este foarte importanta in orice incapere, dar mai ales in bucataria ta. Aceasta lumineaza incaperea, dar aduce si numeroase alte beneficii. Studiile arata ca lumina naturala ajuta la cresterea nivelului de productivitate. Persoanele care lucreaza la lumina naturala tind sa fie mult mai productive decat cele care lucreaza la lumina unui bec.

Mai mult decat atat, lumina naturala ajuta organismul sa produca vitamina D, previne anumite tipuri de boli, dar asigura si o functionare mult mai buna a ochilor. In bucataria ta poti sa amenajez si un spatiu mic de luat masa, unde pot sa lucrezi atunci cand ai ocazia.

Bucatariile realizate in prelungirea casei

Pentru a te bucura de un spatiu cu adevarat superb, construieste o bucatarie in prelungirea casei tale. Acest loc este ideal pentru a te bucura de un spatiu cu multa lumina naturala, un spatiu pe care sa-l amenajezi asa cum iti doresti.


In prelungirea casei tale pot sa construiesti un spatiu pe care sa il acoperi cu sticla pentru a te bucura, in acest fel, de mai multa lumina naturala.

Proiectele din articolul de mai jos te ajuta sa te inspiri si tu atunci cand vine vorba de amenajarea unei bucatarii, fie ea vintage, moderna sau rustica.

Living room mare, luxos, o incapere impunatoare cu tavan inalt

Bucatarii absolut spectaculoase, cu un design deosebit, ce nu trece neobservat

Architecture, interiors, design, interior design, chrissnookphotogrraphy, magazine, magazineinteriors, designer, interiortrends

sursa foto: Pinterest