Cele mai bune camere de supraveghere pentru exterior

Camerele de supraveghere Dahua sunt cunoscute pentru calitatea lor și pentru gama largă de funcționalități pe care le oferă. Acestea sunt utilizate atât în aplicații rezidențiale, cât și în cele comerciale și industriale. Iată câteva caracteristici despre camerele de supraveghere Dahua și de ce trebuie să le alegeți pentru casa voastră!


Cele mai bune camere de supraveghere pentru exterior

În acest articol vă prezentăm cele mai bune camere de supraveghere pentru exterior. Vorbim de camere supraveghere Dahua pentru exterior!

De ce să alegi camerele Dahua

Multe dintre camerele Dahua oferă rezoluții de până la 4K, asigurând o claritate excelentă a imaginii. Permite capturarea imaginilor clare chiar și în condiții de iluminare scăzută.
Compresie video H.265: Reduce dimensiunea fișierelor video fără a compromite calitatea, economisind spațiu de stocare.

Totodată, include funcții precum detectarea mișcării, recunoașterea fețelor, linie virtuală, detectarea obiectelor abandonate, etc. Permite înregistrarea video în întuneric complet.


Camerele Dahua sunt compatibile cu diferite sisteme de management video (VMS) și pot fi integrate cu alte soluții de securitate.

Există mai multe tipuri de camere Dahua pentru exterior:

Camere IP: Oferă o calitate superioară a imaginii și funcționalități avansate de analiză video.
Camere HD-CVI: Utilizează tehnologia HD-CVI (High Definition Composite Video Interface) pentru a transmite semnale video de înaltă rezoluție prin cabluri coaxiale tradiționale.
Camere PTZ (Pan-Tilt-Zoom): Permite controlul mișcării camerei și ajustarea zoom-ului pentru a supraveghea o arie mai mare.
Camere Dome: Design compact și discret, ideale pentru montare pe tavan.
Camere Bullet: Design tubular, potrivite pentru montare pe pereți și pentru supravegherea perimetrală.

Camere supraveghere wireless hikvision

Camerele de supraveghere wireless Hikvision sunt apreciate pentru calitatea imaginii, ușurința de instalare și gama variată de funcții avansate. Acestea sunt utilizate în diverse scenarii, de la locuințe private la spații comerciale și instituții publice.


Camerele Hikvision oferă rezoluții de la 2MP (1080p) până la 4K, asigurând o claritate excelentă a imaginii. Permite capturarea imaginilor clare pe timp de noapte, cu o distanță IR de până la 30 metri sau mai mult, în funcție de model.

Reduce dimensiunea fișierelor video, economisind spațiu de stocare fără a compromite calitatea. Camerele sunt echipate cu funcții de detectare a mișcării și pot trimite alerte în timp real prin aplicații mobile sau email.

Tipuri de camere wireless Hikvision

Camere Bullet: Design tubular, ideale pentru montarea pe pereți și supravegherea perimetrală. Exemple: DS-2CD2041G1-IDW1.
Camere Dome: Design compact și discret, potrivite pentru montarea pe tavan. Exemple: DS-2CD2141G1-IDW1.
Camere PTZ (Pan-Tilt-Zoom): Permite controlul mișcării camerei și ajustarea zoom-ului, ideală pentru supravegherea unor arii extinse. Exemple: DS-2DE2A404IW-DE3/W.


Foto: a2t.ro

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI