16 idei unice pentru containere de depozitare a plantelor

16 idei unice pentru containere de depozitare a plantelor

Iubim ideea de a lua un lucru vechi si de a-i reda o intrebuintare unica. Vedem aici idei frumoase pentru o depozitare a plantelor creativa. Exista tot felul de lucruri pe care le putem folosi pentru a depozita plantele in ele, lucruri la care nici nu ne-am fi gandit.


De exemplu, daca vrem sa fim unici, putem depozita plante verzi in becuri arse sau putem sa folosim dulapuri vechi pentru acest lucru. Daca dorim cateva obiecte care sa arate frumos pentru a depozita plantele, dar nu dorim sa iesim in evidenta, putem folosi saci de plastic sau tuburi PVC.

Desigur, toate aceste proiecte sunt speciale si sunt facute sa iasa in evidenta. Toti cei care te vor vizita, vor observa modul inedit de depozitare a plantelor pe care il folosesti, pe langa ghivecele normale pe care le ai in casa sau gradina ta.

De asemenea, pentru un design cu totul si cu totul special, te invitam sa folosesti -ca tot vine vara- cateva cornete de la inghetata. Totul pentru distractia noastra dar si pentru a avea o incapere unica.


Vedem si noi, in urmatorul articol, 16 idei unice pe care va invitam sa le puneti in aplicare pentru a iesi in evidenta intr-un mod frumos si creativ!

depozitare a plantelor (1)

depozitare a plantelor (2)

depozitare a plantelor (3)

depozitare a plantelor (4)

depozitare a plantelor (5)

depozitare a plantelor (6)

depozitare a plantelor (7)

depozitare a plantelor (8)

depozitare a plantelor (9)

depozitare a plantelor (10)

depozitare a plantelor (11)

depozitare a plantelor (12)

depozitare a plantelor (13)

depozitare a plantelor (15)

depozitare a plantelor (16)

depozitare a plantelor (17)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI