Cum decupam legumele pentru a arata apetisant in farfurie – 21 de idei practice
Daca masa de Craciun inseamna preparate traditionale, ei bine masa festiva de Revelion trebuie sa ne uimeasca spectaculozitate si prin maiestrie. Si nu ne referim doar la felul cum o decoram ci si la aranjarea bucatelor in farfurie. Prin urmare, propunem sa ne inspiram din aceste idei practice sau mai bine spus sa invatam sa decupam legumele pentru a arata cat mai apetisant pe platourile pregatite pentru noaptea dintre ani.
Aflam din aceste idei practice cum decupam legumele cu maiestrie
Maiestrie este un cuvant care se potriveste in orice domeniu. Inclusiv in bucatarie. Iar pentru a face ceva cu maiestrie avem nevoie de rabdare si de indemanare. Si va explicam prin intermediul acestor idei practice de ce credem asta. De exemplu, maiestrie este si atunci cand transformam o banala ceapa intr-o margareta. Sau cand transformam un simplu castravete intr-un trandafir. Dar si cand transformam un ardei intr-un bradut decorativ.
De ce avem nevoie de astfel de idei practice?
Raspunsul la intrebarea din subtitlu este cat se poate de simplu. Pentru a ne dovedi noua ca nimic nu este greu. Nici macar atunci cand pregatim delicii pentru marea petrecere de Anul Nou. Dar si pentru a primi cu bucurie titlul de gazda deosebita si priceputa.
Idei practice care pun in valoare aranjamentul festiv
Mare parte din aceste decupaje sunt usor de realizat. Iar pentru asta avem nevoie de un cutit bine ascutit si multa rabdare. Si cum vorbele sunt de prisos, ia priviti in imaginile de mai jos cum putem pune in valoare un festin culinar pregatit special pentru noaptea de Anul Nou.
Decupam ardeiul iute si il transformam intr-un mic bradut decorativ.
Orice sarbatoare aduce cu sine multa bucurie, de aceea daca iti doresti cele mai interesante platouri cu legume, afla de aici cum le poti decupa intr-o multime de feluri.
sursa foto: Pinterest