Cum preparam cele mai gustoase mancaruri pentru masa de Paste
Cu totii asteptam sarbatoarea de Paste pentru a ne revedea cu cei dragi si pentru a petrece momente frumoase cu ei. Anul acesta, daca doresti sa fii gazda de Paste, te sfatuim sa urmaresti ideile noastre pentru a prepara cele mai bune mancaruri.
Cu o masina de tocat precum aceasta vei prepara cele mai delicioase chiftelute si vei fi laudata pentru mancarurile pe care le-ai facut! Deja v-am facut pofta, nu?
Mai jos, iti prezentam cateva trucuri pentru ca mancarurile facute de tine sa fie si aratoase si gustoase! Anul acesta vei fi cea mai buna gazda!
1. Nu tocam legumele prea devreme
Atunci cand te apuci de gatit, vrei ca toate ingredientele sa fie pregatite pentru a le avea la-ndemana. Chiar daca este mai usor asa, un truc pentru a prepara o mancare mai gustoasa este acela de a taia legumele inainte de a le pune in mancare. Aici vorbim mai ales de ceapa si de usturoi, dar si de alte legume. Aroma pe care ele o vor da mancarii va fi mai puternica si va fi de efect. In plus, mirosul emanat de ceapa si de usturoi nu este tocmai placut.
2. Prajeste cele mai bune preparate
Daca doresti sa prajesti astfel incat mancarea sa fie crocanta la exterior si moale la interior, iti oferim un sfat numai bun de pus in aplicare! Aceste friteuze cu aer sunt perfecte pentru ca mancarea ta sa fie mereu laudata! Delicios, nu-i asa? Partea cea mai buna este ca poti utiliza o cantitate foarte mica de ulei sau poti alege sa nu folosesti deloc!
3. Nu exclude zaharul de pe lista condimentelor
Chiar daca zaharul nu este intotdeauna cea mai sanatoasa alegere, putem trisa uneori. De ce? Praful de zahar da o culoare frumoasa carnurilor, iar pentru masa de Paste acest lucru este mai mult decat binevenit!
4. Nu scoate semintele din rosii
Evita sa scoti semintele din rosii deoarece ele ofera o foarte mare parte din acel gust delicios! Indiferent ce alegi sa gatesti, semintele de la rosii sunt si sanatoase si gustoase!
5. Gateste si decoreaza folosind imaginatia!
Pentru masa de Paste, gateste oua umplute si foloseste-te de imaginatia ta pentru a le decora. Mai jos, iti oferim o serie de fotografii din care sa te inspiri pentru a realiza ornamente superbe. La aperitiv, poti folosi masline pentru a face ochii si felii de ridichi pentru a realiza urechile. La final, puteti sa asezati ouale pe un pat de salata sau de spanac verde. Va plac ideile prezentate mai jos?
sursa foto: pinterest.com