Soluții pentru un dormitor de basm, cu accente superbe de roz

Soluții pentru un dormitor de basm, cu accente superbe de roz

Decorarea unui dormitor de basm.


Rozul este o culoare extrem de plăcută, o nuanță ce poate fi transpusă în designul dormitorului tău astfel încât să aducă o notă de farmec încăperii.

Rozul este o culoare care poate fi combinată și asortată cu o mulțime de nuanțe. Atât de versatila este această culoare, încât este ideală și pentru a fi integrat în designul unui dormitor matrimonial.

Cu toții asociem această nuanță cu fetele, însă poate fi o surpriză extrem de plăcută și armonioasă atunci când integrăm cu nuanțe închise precum albastru sau negru.


Rozul ca nuanță protagonistă în casa ta

Dacă vrei să redecorezi întreaga casă, rozul poate fi o nuanță care să fie integrată în fiecare încăpere.

Indiferent că vorbim despre dormitor, living room sau bucătărie, această nuanță poate fi asortată atât cu alb, cu negru, dar și cu un gri. În aceste cazuri, vei obține un decor cu totul și cu totul deosebit, elegant.

Decorațiuni în nuanțe subtile de roz

Indiferent că vorbim despre patul tău, despre un covor ori despre colțul unde lucrezi, poți integra delicat și blând nuanțele de roz în dormitorul tău. Acestea oferă personalitate încăperii.


Ele pot fi asortate cu o mulțime de alte nuanțe neutre și te vei bucura de un design îndrăzneț, dinamic, astfel încât să atingi echilibru dorit. Posibilitățile sunt multiple. Nuanțele de roz sunt și ele variate, astfel încât tu să alegi stilul care ți se potrivește cel mai bine.

Dormitor cu aspect elegant

Pentru un dormitor ce are un aspect curat, elegant, dar și clar, te poți juca cu acest roz în diferite varietăți și intensității. Dacă vrei să scoți în evidență o anumită decorațiune, poți opta pentru un roz ceva mai intens, magenta sau fuchsia.

Depozitarea in dormitor – Idei super creative pentru depozitarea lucrurilor

Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI