Decoratiunile rustice in ton cu sezonul care transforma incaperea

0
357

Decoratiunile rustice in ton cu sezonul care transforma incaperea

Ai nevoie de un plus de originalitate in incaperea ta? Aceste decoratiuni rustice in ton cu sezonul sunt facute pentru ca incaperea ta sa fie unica. Daca ai nevoie de un suport in dormitor pe care sa pozitionezi doua lumini pentru serile linistite, te sfatuim sa apelezi la un astfel de palet din lemn clasic, pe care il vedeti aranjat si in poza de mai jos. Paletii din lemn pot fi lasati simpli, fara sa fie vopsiti. Voua cum vi se pare aceasta idee?


decoratiunile-rustice-1

decoratiunile-rustice-2

Obiecte de iluminat creative

In poza de mai jos va prezentam un simplu corp de iluminat pe care il puteti realiza dintr-un lant. o bucata de lemn si becuri. Arata atat de bine si este ideal pentru curte sau pentru locul in care doriti sa faceti gratar vara. De asemenea, acest obiect de iluminat poate fi pus chiar si inauntrul casei.

decoratiunile-rustice-3

decoratiunile-rustice-4

Suporturi pentru lumanari

Aveti nevoie doar de un bustean pe care daca il scobiti, il puteti transforma intr-un suport de lumanare vintage. Creativ, nu-i asa?

decoratiunile-rustice-5

Candelabru realizat din sfoara si fier

Potrivit pentru o cabanuta la munte, acest candelabru frumos iti permite sa dai frau liber imaginatiei si sa ai o incapere decorata unic si original.


decoratiunile-rustice-6

decoratiunile-rustice-7

decoratiunile-rustice-8

decoratiunile-rustice-9

decoratiunile-rustice-10

decoratiunile-rustice-11

Razatoare transformata in obiect de iluminat

Acest corp de iluminat este realizatat atat de simplu! Aveti nevoie doar de o razatoare si de un bec. Simplu si practic, nu-i asa? Il puteti pune in bucatarie, intr-un beci sau chiar pe holul casei. Va asiguram ca toti prietenii vostri il vor admira si vor fi curiosi cum v-a venit aceasta idee. Haideti sa incercam sa fim unici si sa iesim in evidenta prin crearea unor proiecte frumoase si simple, simplitate data prin eleganta acestor obiecte.

decoratiunile-rustice-13

decoratiunile-rustice-14

decoratiunile-rustice-15

Obiecte decorative pentru biblioteca

decoratiunile-rustice-16

decoratiunile-rustice-17

decoratiunile-rustice-18

decoratiunile-rustice-19

decoratiunile-rustice-20

decoratiunile-rustice-21

decoratiunile-rustice-22

decoratiunile-rustice-23

decoratiunile-rustice-24

sursa foto