Decorul unei bucătării de vis – Cum putem amenaja acest spațiu

Decorul unei bucătării de vis – Cum putem amenaja acest spațiu

Bucătăria este inima oricărei case, locul în care gătim, socializăm și petrecem destul de mult timp.


Amenajarea unei bucătării de vis este un obiectiv pe care mulți dintre noi îl avem, și cu puțină planificare și creativitate, acest vis poate deveni realitate.

Iată câteva sfaturi despre cum puteți amenaja o bucătărie care să vă reflecte personalitatea și să fie atât funcțională, cât și estetică.

Planificare și design

Începeți prin a planifica spațiul bucătăriei. Gândiți-vă la modul în care doriți să utilizați bucătăria și la fluxul de lucru. Alegeți un design care să vă ușureze gătitul și care să se potrivească cu stilul casei voastre.


Culori și texturi

Culorile și texturile joacă un rol important în amenajarea bucătăriei. Culorile deschise, cum ar fi albul sau nuanțele pastelate, pot face spațiul să pară mai luminos și mai mare. Puteți adăuga textură cu ajutorul pardoselii, blatului de lucru sau a mobilierului.

Mobilier

Mobilierul este o parte esențială a bucătăriei. Alegeți mobilier de calitate, care să fie funcțional și să se potrivească cu designul general al bucătăriei.

Dulapurile și rafturile pot oferi atât spațiu de depozitare, cât și oportunitatea de a afișa obiecte decorative.


Iluminare

Iluminarea corectă este esențială în bucătărie. Oferă atenție atât iluminării generale, cât și celei de accent. Plafonierele, spoturile și lămpile de sub dulap pot crea o atmosferă plăcută și pot ilumina corect zonele de lucru.

Electrocasnice

Alegeți electrocasnice de înaltă calitate care să se potrivească cu design-ul bucătăriei. Electrocasnicele integrate pot economisi spațiu și pot crea un aspect curat și ordonat.

Accesorii

Accesoriile pot adăuga personalitate și stil bucătăriei. Alegeți obiecte decorative, cum ar fi vase, tablouri sau accesorii pentru masă, care să completeze designul.


Plante și flori

Plantele și florile pot adăuga prospețime și culoare bucătăriei. Alegeți plante care pot supraviețui în condiții de interior și plasați-le pe pervazuri, mese sau rafturi.

Detalii personale

Pentru a crea o bucătărie cu adevărat de vis, adăugați detalii personale. Fotografiile de familie, obiecte de colecție sau amintiri personale pot face spațiul mai intim și mai cald.

Amenajarea unei bucătării verzi, un loc fresh în casa ta

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI