Feerie de lumini, 25 idei pentru amenajarea gradinii

0
1289

Feerie de lumini, 25 idei pentru amenajarea gradinii

Amenajarea gradinii cu becuri si lampi solare, iata un subiect pentru toti doritorii de frumos.


Ce poate fi mai frumos si mai linistitor decat sa stai la vreme de seara pe terasa, iar aceasta sa fie iluminata feeric? Nimic nu poate fi mai frumos decat asta, parerea noastra, nu stim daca si a voastra. Insa daca veti urmari ideile de astazi suntem siguri ca ne veti da dreptate.

Iata asadar ca mai venim cu o serie de idei practice pentru amenajarea gradinii in asa fel incat sa va bucurati de jocuri de lumini atunci cand va petreceti timpul liber relaxandu-va la voi acasa.

De ce v-am spus toate astea? Pentru ca va puteti amenaja gradina cu lampi solare sau becuri, depinde ce preferati, in asa fel incat sa va bucurati de clipe minunate in compania persoanelor dragi sau a prietenilor chiar si pe-nserat.


Iata cum o lampa solara, ascunsa dupa un ghiveci cu flori poate crea acea atmosfera de basm. Pozitionate si in alte locuri precum scari sau pe marginea aleilor din curte, pot avea acel impact vizual minunat, asta in primul rand, iar in al doilea rand, puteti face o economie destul de importanta in buget daca ne gandim la consumul de energie electrica.

Dar nu doar cu lampi solare puteti crea acea atmosfera de basm ci si cu becuri care au un consum redus de electricitate, prin urmare oricare varianta de iluminat alegeti, tot bine faceti, pentru ca pana la urma este vorba de ambientul in care va simtiti cel mai confortabil.

Nu incheiem articolul fara a va invita sa comentati aceste idei pe pagina noastra Do It Yourself.


Asteptam desigur si fotografii de la voi cu amenajarile realizate in aceasta primavara, iar daca aveti si voi astfel de idei nu uitati sa ni le impartasiti.

amenajarea gradinii 7

amenajarea gradinii 8

amenajarea gradinii 9

amenajarea gradinii 10

amenajarea gradinii 11

amenajarea gradinii 12

amenajarea gradinii 13

amenajarea gradinii 14

amenajarea gradinii 15

amenajarea gradinii 16

amenajarea gradinii 17

amenajarea gradinii 18

amenajarea gradinii 19

amenajarea gradinii 20

amenajarea gradinii 21

amenajarea gradinii 22

amenajarea gradinii 23

amenajarea gradinii 24

amenajarea gradinii 25

amenajarea gradinii 1

amenajarea gradinii 2

amenajarea gradinii 3

amenajarea gradinii 4

amenajarea gradinii 5

amenajarea gradinii 6

via