Flori colorate aranjate in combinatii diferite ce iti cuceresc privirea

0
330

Flori colorate aranjate in combinatii diferite ce iti cuceresc privirea

Iata ce flori colorate iti cuceresc privirea, iti fac curtea mai frumoasa si iti ofera un colt de relaxare zilnic, garantat. Combinatiile de culori sunt extrem de importante. Cu toate acestea, importante sunt si florile pe care le alegi pentru gradina ta.


Florile in ghiveci, pozitionate strategic, dar si florile aranjate in gradini verticale sunt ideale pentru curtea ta. De asemenea, arbustii ornamentali sunt si ei potriviti pentru casa si gospodaria ta. Iti fac orice spatiu mai frumos, mai atragator si sunt ideale pentru ca ele reusesc sa te scoata din rutina de zi cu zi.

Ingrijirea florilor

Ingrijirea florilor tale este diferita, in functie de speciile alese, dar si in functie de necesitatile lor. Mai mult decat atat, este important sa te ghidezi si in functie de zona in care locuiesti.

Persoanele care stau in zonele nordice sau la munte trebuie sa aiba ceva mai multa grija cu florile care au nevoie de caldura. De asemenea, cei ce locuiesc in zonele de sud trebuie sa aleaga flori ce iubesc mult caldura pentru ca aceste temperaturi sa nu dauneze.


Cum aranjam florile pentru a intampina venirea primaverii cu drag

Florile din ghiveci

Florile din ghiveci pot fi pozitionate unde doresti tu. Cu toate acestea, tine cont de faptul ca nu este sanatos pentru ele sa le multi mereu. Ai grija ca ele sa aiba spatiul perfect cu lumina si temperaturi potrivite.

Amenajate in forma de gradini verticale sau pozitionate in copaci ori pe terasa, florile din ghiveci pot fi: muscate, petunii, floarea de ceara, begonii sau dalii. Ele au nevoie de udari constante, mai ales pe timp de vara. De asemenea, florile tale mai au nevoie de ingrasamant in perioada lor de inflorire pentru a se dezvolta cat mai bogat.

sursa foto: Pinterest