Idei creative de a infrumuseta copacii uscati – practic si frumos!

Idei creative de a infrumuseta copacii uscati – practic si frumos!

Idei creative de a infumuseta copacii uscati.


Toate gradinile sunt frumoase daca sunt amenajate cu gust. Pomi, flori, alei cu iarba. O priveliste minunata, cu alte cuvinte. Insa pentru a ne bucura pe deplin de cele mai frumoase peisaje nu trebuie sa lasam doar natura sa-si faca treaba ci trebuie sa depunem si noi putin efort la amenajarea ei.

Si cum ideile sunt multe si variate, aproape ca nu mai stim pe care sa le alegem. Ar trebui sa alegem oare acele proiecte in care transformam ghivecele in obiecte decorative sau pe cele realizate din metal sau chiar pe cele din plastic? Grea decizie, pentru ca toate sunt frumoase.

Tocmai de aceea ne-am gandit sa va oferim si alte idei interesante pentru amenajarea gradinii. Asadar daca aveti in curte un trunchi de copac uscat, nu-l scoateti din radacina pentru ca va dam noi idei creative de a-i schimba infatisarea doar adaugandu-i un mic acoperis, o mica usa aparenta sau o rama falsa de geam.


Si chiar nu am exagerat cu nimic atunci cand am spus ca le puteti schimba infatisarea, demonstrandu-va acest lucru cu ideile de astazi. Priviti!

idei creative 1

idei creative 2

idei creative 3

idei creative 4

idei creative 5

idei creative 6

idei creative 7

idei creative 8

idei creative 9

idei creative 10

idei creative 11

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI