Materiale de constructie pe care le putem refolosi creativ in gradina

Materiale de constructie pe care le putem refolosi creativ in gradina

Dupa ridicarea unei case ne alegem intotdeauna cu o multime de resturi de materiale de constructie. Materiale despre ale caror detalii tehnice nu vorm vorbi astazi. Si asta pentru ca nu suntem de specialitate. In schimb vom povesti despre cum putem infrumuseta gradina cu decoruri realizate din astfel de lucruri la indemana. Urmarim asadar un articol al carui tema este despre refolosirea intr-un mod creativ al caramizilor cu goluri si al tiglelor. Materiale care, daca nu ar exista astfel de idei practice, ar sta uitate intr-un colt de magazie. Parerea noastra.


Ce fel de decoruri putem realiza din resturile de materiale de constructie

Si noi ne-am pus intrebarea ce-am putea face cu niste boltari. Sau ce am putea face cu niste banale bucati de tigla ramase de la acoperisul casei. Noi ne-am intrebat, noi raspundem. Putem planta flori de exemplu in golurile din fabricatie ale boltarilor sau putem delimita straturile cu micile bucati de tigla. Iar acestea sunt doar doua din proiectele creative de acest fel.

materiale de constructie materiale de constructie

Ce sunt boltarii si cum ii putem refolosi intr-un mod creativ

Pentru noi, ca nespecialisti, boltarii, caramizile cu goluri sau BCA-ul, reprezinta cam aceleasi lucru. Insa din curiozitate am vrut sa aflam cateva detalii tehnice despre un astfel de material. Betonul celular autoclavizat sau BCA-ul este un material de constructie usor, ideal atat pentru exterior cat si pentru interior. Are proprietati din cele mai diverse, iar una dintre ele este izolarea termica, dar si rezistenta la foc sau mucegai. Am mai aflat ca BCA-ul este de cinci ori mai usor decat betonul, motiv pentru care este preferat ca material de calitate in constructii.

materiale de constructie

Inveselim decorul in gradina cu aceste proiecte colorate

Daca tot putem realiza o multime de decoruri in gradina din boltari, de ce sa nu ii si coloram. Iata mai jos cat de simplu este sa inveselim gradina, colorand pur si simplu boltarii cu diverse spray-uri procurate din comert.


materiale de constructie materiale de constructie

sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI