Idei pentru proiecte realizate din dopurile sticlelor de vin

Idei pentru proiecte realizate din dopurile sticlelor de vin

Nu numai ca aceste proiecte sunt realizate din dopuri de vin, dar ele arata cu adevarat fantastic. Sunteti curiosi? Haideti sa vedem cateva idei absolut fabuloase aici. Pare ca acesti oameni s-au chinuit foarte mult pentru a realiza aceste scaune si mese, numai din dopuri de vin. Dopurile de la sticlele de vin, din pluta, sunt usoare si pot fi transformate in proiecte care arata foarte bine din punct de vedere vizual, datorita culorii lor frumoase. Pare ca s-ar potrivi cu un decor vintage, nu-i asa?


Puteti realiza aceste mese si scaune din materiale rezistente cum ar fi: lemnul, fierul sau orice preferati. Cum? Veti realiza scheletul scaunului sau al mesei din metal si apoi, pe deasupra, veti lipi aceste dopuri de la sticlele de vin pentru a parea ca sunt realizate numai din dopuri de pluta. Pentru un efect vizual puternic, puteti folosi dopuri de diferite culori.

Pentru ca v-am aratat, acum ceva vreme, cum puteti realiza decoratiuni din dopuri de vin, acum venim cu aceste proiecte, mai complexe si mai frumoase. Dar va lasam pe voi sa decideti aceste lucruri, urmarind urmatorul articol:

 

proiecte (2)

proiecte (3)

proiecte (4)

proiecte (5)

proiecte (6)

proiecte (7)

proiecte (8)

proiecte (9) proiecte (10)

proiecte (1)

via


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI