Cele mai reusite transformari ale paletilor in mobilier pentru gradina. Idei practice

Cele mai reusite transformari ale paletilor in mobilier pentru gradina. Idei practice

Din punct de vedere estetic, poate ca nu este cel mai reusit mobilier de gradina dar cu siguranta este cel mai practic si se preteaza oricaror amenajari si in mod special pentru terasa, cu atat mai mult apreciate daca sunt confectionate de mainile noastre dibace. Paletii din lemn, caci despre ei este vorba, reprezinta acea categorie de materie prima din care se pot confectiona o multime de piese de mobilier pentru exterior.


Ideea de a transforma paletii in minibaruri pare a fi una foarte buna deoarece nu genereaza costuri foarte mari si nici nu trebuie depus un efort deosebit pentru a le confectiona. Si avand in vedere ca paletii se gasesc de cumparat, atunci chiar se merita investitia.

Asa cum am mentionat si mai inainte, printre cele mai potrivite piese de mobilier care se pot confectiona, sunt acele minibaruri cu locase pentru sticlele cu bauturile preferate sau cu locasuri pentru pahare.

Dar nu numai din paleti se pot confectiona aceste minibaruri ci si din laditele din lemn, spre exemplu. Vopsite si asamblate ca atare, se vor transforma intr-un mobilier exact asa cum vi-l doriti.


Dupa cum o sa observati, prin intermediul imaginilor de mai jos, paletii din lemn sunt potriviti pentru a confectiona din ei si niste scaune, pe care le puteti vopsi in nuante tari, dand astfel culoare gradinii.

Sunt o multime de idei in acest articol de a refolosi paletii din lemn, transformandu-i in diverse corpuri de mobila pentru gradina, prin urmare va lasam sa le descoperiti pe fiecare in parte.

De-a lungul timpului v-am mai prezentat o multime de articole cu idei de a reutiliza paletii din lemn, prin urmare daca le-ati pus deja in practica, noi nu putem decat sa ne bucuram, dar nu uitati ca asteptam fotografii cu proiectele realizate de voi.


gradina

gradina

gradina

gradina

gradina

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI