Insule de bucatarie practice cu ajutorul carora economisim spatiul

0
354

Insule de bucatarie practice cu ajutorul carora economisim spatiul

In ziua de astazi, tot mai multi oameni sunt ocupati cu munca, cu treburile casnice sau cu cei mici si astfel, nu ne mai ramane timp pentru a ne ocupa de noi. Este important sa dedicam timp si pasiunilor noastre si sa facem ceea ce ne place. De exemplu, noi, femeile suntem pasionate de amenajarile interioare. De cele mai multe ori nu avem bugetul necesar pentru a realiza toate decoratiunile pe care ni le dorim. In acelasi timp, gospodinele vor sa se miste mai repede in bucatarie pentru a fi cat mai eficiente.


De aici a aparut ideea de a realiza insule de bucatarie Do It Yourself ieftine si practice.

Materiale necesare

Pornind de la ideea de Do It Yourself, materialele necesare pentru a realiza aceste insule sunt fie obiecte vechi sau piese de mobilier pe care nu le mai folosim, fie paleti din lemn pe care ii putem procura foarte usor.

Designul rustic, potrivit in orice casa

Stiti care este partea cea mai buna in a realiza proiecte din lucruri vechi sau din paleti? Lucrurile din lemn se potrivesc cu orice interior si vor arata bestial! Asa ca, daca voi gatiti folosind cuptoare incorporabile electrice si veti include in bucatarie o insula realizata din lemn uzat, nu trebuie sa va faceti probleme. Design-ul contemporan se imbina foarte frumos cu cel rustic, mai vechi.


Priviti modele de mai jos si va veti convinge! Acum va puteti cumpara linistit acele aragaze frumoase, pe care vi le-ati dorit, fara sa fiti nevoiti sa cheltuiti o multime de bani pe toate piesele de mobilier scumpe.

Insule de bucatarie (13)

Insule de bucatarie (25)

Insule de bucatarie (28)

De ce sa apelam la aceste insule?

Am observat cu totii faptul ca aceste insule de bucatarie sunt din ce in ce mai prezente in casele prietenilor si cunoscutilor, tocmai pentru ca sunt practice si ne ajuta sa ne miscam mai repede.

De cele mai multe ori, masa este ocupata si pe ea punem preparatele pe care le-am facut sau farfuriile si vasele pe care le vom aseza la masa. Insula de bucatarie este perfecta pentru a depozita ingredientele sau condimentele pe care le dorim la-ndemana. Simplu, nu-i asa?


Reciclam si suntem eficienti!

Va invitam sa va gasiti inspiratia in lista cu aceste idei de a reutiliza materiale vechi inspre a face proiecte noi.

Insule de bucatarie (1)

Insule de bucatarie (2)

Insule de bucatarie (3)

Insule de bucatarie (4)

Insule de bucatarie (5)

Insule de bucatarie (6)

Insule de bucatarie (7)

Insule de bucatarie (8)

Insule de bucatarie (9)

Insule de bucatarie (10)

Insule de bucatarie (11)

Insule de bucatarie (12)

Insule de bucatarie (14)

Insule de bucatarie (15)

Insule de bucatarie (16)

Insule de bucatarie (17)

Insule de bucatarie (18)

Insule de bucatarie (19)

Insule de bucatarie (20)

Insule de bucatarie (21)

Insule de bucatarie (22)

Insule de bucatarie (23)

Insule de bucatarie (24)

Insule de bucatarie (26)

Insule de bucatarie (27)

Insule de bucatarie (29)

Insule de bucatarie (30)

Insule de bucatarie (31)

Noi va dorim spor la treaba si speram ca v-ati lasat dusi de valul inspiratiei. Suntem convinsi ca una dintre aceste 32 de idei din acest articol v-a placut si v-a convins sa o puneti in aplicare. Asteptam pozele voastre!

via