Mobilier din tamburi sau cum sa ii transformam in decoruri pentru gradina

0
1487

Mobilier din tamburi sau cum sa ii transformam in decoruri pentru gradina

La fel ca paletii, si tamburii din lemn sunt ideali pentru a fi transformati cu usurinta in obiecte utile. Urmarim asadar un articol cu si despre idei de mobilier din tamburi.


Mobilier din tamburi – Proiecte creative pentru gradina

Nu chiar la indemana, tamburii sunt la fel de potriviti, ca si paletii din lemn, pentru a fi transformati in corpuri de mobilier pentru gradina. Insa in comparatie cu paletii, tamburii din lemn sunt piese rare. Rare pentru ca doar intamplator sa aiba cineva asa ceva in curte. Dar daca exista, atunci iata mai jos cele mai frumoase idei de a-i transforma in obiecte utile atat pentru interior cat si pentru exterior.

mobilier din tamburi

Tamburii din lemn ca idei de obiecte decorative

Faptul ca tamburii din lemn sunt masivi, asta nu ii face mai putin practici cand vine vorba de realizarea unor piese de mobilier cu tenta rustica, de exemplu. Iar mesele se numara printre cele mai cunoscute obiecte decorative. Ele dau gradinii un aer natural, iar daca sunt pictate cu imaginatie, cu siguranta aduc putina culoare in decor. Culoare in sensul de a inveseli gradina.

mobilier din tamburi

Idei de a transforma tamburii din lemn in mobilier pentru gradina

In afara de cea mai cunoscuta piesa care poate fi confectionata dintr-un tambur, respectiv masa decorativa, mai pot fi refolositi pe post de jardiniere pentru flori. Nu stiti cum? Iata mai jos cateva idei practice.


mobilier din tamburi mobilier din tamburi

Minibarul din gradina – Un proiect creativ de vara

Minibarul este o alta piesa de mobilier care poate fi realizata dintr-un tambur de lemn. Confera gradinii un aer rustic si pot fi pastrate la indemana mare parte din bauturile preferate. Dar asta nu e tot. Minibarul poate fi o piesa atractiva din punct de vedere estetic si in interior. Iata!

mobilier din tamburi mobilier din tamburi mobilier din tamburi mobilier din tamburi

sursa foto: Pinterest