Ornamente de toamnă cu dovleci, poziționate de jur-împrejurul casei, dar și în interior

Ornamente de toamnă cu dovleci, poziționate de jur-împrejurul casei, dar și în interior

Toamna este anotimpul în care natura se îmbracă în nuanțe calde, iar frunzele încep să cadă din copaci. Este, de asemenea, anotimpul în care ne pregătim pentru sărbătorile de iarnă.


Unul dintre cele mai populare simboluri ale toamnei este dovleacul. Dovlecii sunt disponibili într-o varietate de culori și dimensiuni, ceea ce îi face perfecți pentru a fi folosiți ca ornamente.

Iată câteva idei pentru a crea ornamente de toamnă cu dovleci, care pot fi poziționate de jur-împrejurul casei, dar și în interiorul casei.

Dovleci sculptați

Dovlecii sculptați sunt un clasic al decorațiunilor de toamnă. Cu puțină creativitate, poți sculpta dovlecii în forme de animale, personaje de poveste sau chiar în propriile voastre creații.


Felinare din dovleci

Felinarele din dovleci sunt o modalitate frumoasă de a adăuga lumină și atmosferă casei tale. Pentru a face o felinar din dovleac, taie o gaură mare în partea de sus a dovleacului, scoate pulpa și semințele, apoi în interior așează o lumânare.

Aranjamente florale cu dovleci

Dovlecii pot fi folosiți și pentru a crea aranjamente florale. Combină dovlecii cu frunze de toamnă, flori și alte elemente decorative pentru a crea un aranjament unic.

Ghirlande din dovleci

Ghirlandele din dovleci sunt o modalitate ușoară de a adăuga un accent tomnatic casei tale. Pentru a face o ghirlandă din dovleci, tăie dovlecii în felii subțiri, apoi înșiră-le pe un fir de ață sau panglică.


Dovleci pictați – Toamnă cu dovleci

Dovlecii pot fi pictați și în orice culoare sau model doriți. Aceasta este o modalitate distractivă de a crea ornamente de toamnă personalizate.

Dovleci în miniatură

Dovlecii în miniatură pot fi folosiți pentru a crea decorațiuni de toamnă drăguțe și delicate. Așează-le în ghivece, pe mese sau chiar pe rafturi.

Dovleci uscați

Dovlecii uscați pot fi folosiți pentru a crea decorațiuni de toamnă durabile. Tăie dovlecii în felii subțiri și lăsați-le la uscat timp de câteva săptămâni. Apoi, poți folosi dovlecii uscați pentru a crea aranjamente florale, ghirlande sau alte decorațiuni.


Ornamente de toamnă cu dovleci

Alege dovleci de diferite dimensiuni și culori pentru a crea un aranjament mai interesant.

Adăugă alte elemente decorative, cum ar fi frunze de toamnă, flori sau fructe, pentru a completa aranjamentul.

Poziționează ornamentele de toamnă în locuri în care vor fi văzute și apreciate.

Cu puțină creativitate și imaginație, poți crea ornamente de toamnă cu dovleci care vor adăuga un accent frumos și vesel casei tale.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI