Amenajarea spectaculoasa a spatiului din imediata apropiere a casei tale

Amenajarea spectaculoasa a spatiului din imediata apropiere a casei tale

Orice curte mica si spatiul din imediata apropiere a casei au nevoie de o reamenajare cu flori, piatra naturala, dar si alte ornamente. Florile sunt o modalitate perfecta de a scoate in evidenta orice spatiu.


De la locul din apropierea casei, pana la curte sau gradina, toate aceste spatii pot fi amenajate cu ajutorul florilor sau pietrei naturale. Spatiul din imediata apropiere a casei tale poate fi un loc extrem de potrivit pentru amenajarea florilor. Tine cont de spatiile in care ajunge soarele mai rapid, dar si de locurile cu umbra. In acest fel, vei putea sa plantezi aici doar florile carora le va merge bine.

Amenajarea unui spatiu cu flori

Florile pot fi plantate de-a lungul bordurii pentru a putea infrumuseta spatiu, dar si pentru a il delimita. Florile micute, ce nu cresc inalt, sunt ideale pentru aceste spatii.

De asemenea, daca vrei sa amenajezi o gradina verticala micuta cu flori in ghivece, poti pozitiona in apropierea casei tale muscate, begonii, dar si petunii. Aceste flori au nevoie de soare, dar si te atentia ta zilnica.


Alee din piatra naturala

Indiferent de cat de mica este curtea pe care o ai, oricine are nevoie de o alee pentru a pasi. Opteaza pentru o alee realizata din piatra naturala, o alee pe care sa poti pasi zilnic, dar care este si frumoasa. Esteticul este extrem de important, mai ales intr-un spatiu mic, restrans.

Ti-am pregatit o galerie foto din care sa te inspiri atunci cand vorbim despre redecorarea si amenajarea spatiului din lateralul casei tale. Nu uita de corpurile de iluminat ce dau un ambient placut, dar sunt si utile pe timp de seara.

Aranjamente superbe cu flori pentru curtea sau gradina ta

Alei colorate, absolut superbe, alei pe care ti-este drag sa calci

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI