DESPRE DUBĂ

Ce-i cu duba?

DECÂT DESPRE DUBĂ – Vezi cum poți transforma DECÂTODUBĂ în platforma perfectă pentru a-ți susține brand-ul, proiectul sau afacerea.

 

ANIMATOR DE ENERGIE COMPLET CUSTOMIZABIL

Fie că vei fi prezent la o petrecere privată, un festival de amploare sau orice alt eveniment urban, poți adapta DECÂTODUBĂ încât să reflecte creativ brand-ul tău. Dincolo de închirierea dubei, oferim și colantare parțială / totală sau personalizare prin bannere.

STREET FOOD TRUCK SAU BAR MOBIL RETRO

Fii în pas cu ultimele tendințe și alege să servești mâncare sau băutură clienților tăi cu DECÂTODUBĂ, oriunde, oricând. Restaurantul sau barul va deveni și mai cool într-un cadru vintage pe patru roți!

 

PUPITRU PENTRU DJ LA CEL MAI TARE FESTIVAL

Îmbogățește experiența publicului tău la orice festival din țară sau străinătate folosind DECÂTODUBĂ ca pupitru pentru DJ. Tu vii cu echipamentul, iar noi îți oferim un spațiu original care să te inspire pentru petreceri de neuitat.

SERVICII

SUPORT MOBIL PENTRU PROIECȚII DE FILM

Oferă o experiență remarcabilă de cinema în aer liber cu DECÂTODUBĂ. O poți închiria ca platformă inedită pentru proiectarea filmelor în orice context outdoor, în cadrul oricărui eveniment cultural.

PIÈCE DE RÉSISTANCE ÎN CAMPANII VIDEO

Vrei un spot publicitar sau videoclip muzical altfel? Îți trebuie DECÂTODUBĂ! O poți personaliza încât să se îmbine perfect cu orice cromatică. Folosește-o ca asul din mânecă pentru o campanie video care vrei să iasă cu adevărat din tipar.

KIOSK DEDICAT PENTRU SITURI ISTORICE

Promovează România în cel mai original mod utilizând DECÂTODUBĂ pe post de kiosk pentru situri istorice. Cu siguranță vei atrage atenția turiștilor prin intermediul unui info point cu totul deosebit.

EVENIMENTE AUTOMOTIVE CITROËN ROMÂNIA

Stârnește curiozitatea vizitatorilor la orice întâlnire auto cu DECÂTODUBĂ, un superb Citroën HY din 1971 complet recondiționat. Prezintă-te cu ea la orice eveniment retro, lansare a unui nou model Citroën sau auto show din lume.

 

CONTACT

E DECÂTODUBĂ, DAR E UNA TARE!

DECÂTODUBĂ e orice vrei tu să fie – o platformă mobilă retro pe care o poți adapta oricum, în funcție de eveniment, proiect sau situație. Fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează DECÂTODUBĂ să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Pentru mai multe detalii despre cum poți rezerva, customiza și transporta DECÂTODUBĂ în orice oraș, nu ezita să ii contactati pe baietii de la decat o duba AICI sau ii poti gasi pe pagina lor de facebook decatoduba

O fi DECÂTODUBĂ, dar posibilitățile sunt infinite!