Proiecte fantastice pentru curtea interioara realizate cu caramizi

0
20226
realizate cu caramizi

Proiecte fantastice pentru curtea interioara realizate cu caramizi

Construieste un delimitator in curtea ta din caramizi rezistente. Aceste proiecte fantastice sunt perfecte pentru o curte micuta. Incepe sa pui si tu in aplicare unul dintre proiectele de mai jos pentru a avea o curte de vis, amenajata exact asa cum iti doresti.


Caramizile sunt materiale rezistente, materiale ce pot fi transpuse in diferite proiecte. Ce poti face cu caramizile?

Construieste un gratar

Gratarul construit din caramida este folosit in toata tara. Popular atat datorita faptului ca este rezistent, cat si pentru ca toate preparatele gatite aici sunt absolut delicioase.

Asa ca, daca vrei sa iti petreci weekend-urile impreuna cu familia ta, in curte, ai neaparat nevoie de un gratar. Tot mai multi oameni opteaza pentru un gratar construit din caramidaa, un gratar care poate sa aiba diferite forme, culori si dimensiuni, in functie de preferintele tale.


Inspira-te si de aici pentru a construi un gratar pentru gradina sau curtea ta si de aici pentru a vedea mai multe proiecte creative cu caramizi rosii.

Construieste pereti delimitatori de caramida

Peretii delimitatori de caramida pot fi construiti atat pentru a infrumuseta spatiul, cat si pentru a crea un loc practic pentru tine si cei dragi.

Mai intai de toate, trebuie sa stabilesti unde vei amplasa acest perete deoarece ai nevoie si de o fundatie de beton definitiva. Rezistenta gardului din caramida va fi in stransa legatura cu fundatia acestuia.


Inainte de a te apuca de construirea acestor pereti, alege sa faci o schita. Acest lucru te va ajuta pentru a vedea exact cum va arata viitorul gard delimitator. Mai mult decat atat, vei putea sa iti faci o idee cam cat spatiu ar ocupa, dar si cat costa materialele si toate cele necesare pentru construirea acestui proiect.

Te lasam sa te inspiri si din galeria foto de mai jos!

sursa foto: MyDesiredHome.com