Schimbări pe care le poți face pentru a da un refresh casei tale

Schimbări pe care le poți face pentru a da un refresh casei tale

Aceste idei simple, dar de impact, vor avea puterea de a da un refresh casei tale.


Câteva schimbări mici, dar importante, vor schimba în totalitate locuința ta, fără să fie necesar un buget foarte mare.

Alegerea unor corpuri de iluminat noi

Corpurile de iluminat pot schimba estetica interiorului, dar și exteriorului casei tale. Este indicat să înlocuiești corpurile de iluminat vechi cu unele noi, astfel încât să aduci o notă de modern în locuința ta.

Becurile cu led, corpurile de iluminat inteligente sau lămpile cu încărcare solară concepute special pentru grădina ta sunt perfecte pentru a schimba radical atmosfera interioară și exterioară a locuinței.


Acordă atenție decorațiunilor de pe hol

O astfel de amenajare hol poate schimba în totalitate intrarea în casa ta. Alege să schimb oglinda de pe hol cu una mai mare, astfel încât încăperea se pare mult mai mare și mai spațioasă.

Intrarea în casa ta este acel spațiu care te întâmpină în fiecare zi, așa că o mică schimbare făcută în această încăpere poate schimba energia casei în totalitate.

Tapițeria pieselor vechi de mobilier

Pentru o astfel de amenajare living poți alege să îmbraci piesele vechi de mobilier într-un material nou, un material care să se asorteze cu noile draperii.


De asemenea, o schimbare majoră o poate face și revopsirea mobilierului pe care deja îl ai în casa ta. Piesele de mobilier vechi pot fi readus la viață cu un buget accesibil, alegând să le re vopsești. Acestea vor schimba în totalitate decorul interior din locuința ta.

Integrarea plantelor verzi în casa ta

Plantele verzi pot să transforme orice încăpere dintr-un spațiu plictisitor, banal într-o încăpere ce are un suflu nou, proaspăt.

Încăperile ce au plante verzi sunt mai dinamice, pline de viață, iar toate aceste schimbări se întâmplă fără un efort mare și fără costuri extreme.


Schimbarea decorului dintr-o încăpere cu ajutorul tapetului

Dacă vrei sa duci la viață un dormitor amenajat simplu, poți face acest lucru cu ușurință. Lipirea unui tapet pe peretele din spatele patului poate schimba radical atmosfera din cameră.

Arta, indiferent că aceasta vine sub forma unui tablou sau al unui tapet cu modele superbe, poate să atragă atenția și să seteze tonul într-un spațiu mic.

Adaugă personalitate în casa ta

Poți adăuga culoare și personalitate unui perete dacă îl transform într-o mică galerie ce are o colecție de fotografii. Amintirile tale pot prinde viață dacă alegi să le extinzi într-o galerie foto cu rame poziționate pe un perete din casa ta.

Optează pentru a extinde această mică galerie foto până la tavan pentru a crea iluzia unui spațiu mult mai mare, mai încăpător.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI