Cum să amenajezi un dressing mic, dar eficient și extrem de aspectuos

Cum să amenajezi un dressing mic, dar eficient și extrem de aspectuos

Un dressing bine organizat este visul oricui iubește moda și stilul. Chiar dacă spațiul de care dispui este mic, poți transforma un colț al casei tale într-un dressing eficient și extrem de aspectuos.


Eliberează spațiu prin selecție

Primul pas în amenajarea unui dressing mic este să faci o selecție atentă a hainelor și accesoriilor pe care le deții. Donează sau vinde hainele pe care nu le mai porți sau care nu mai reflectă stilul tău actual.

Investește în mobilier inteligent

Alege mobilier adaptat pentru spații mici. Dulapurile cu rafturi și sertare retractabile pot face minuni într-un dressing mic. De asemenea, poți folosi suporturi pentru pantofi care se montează pe uși sau pe pereți.

Folosește oglinzi

Oglinzile au dublu scop – reflectă lumina și măresc optic spațiul. Poți folosi oglinzi mari pe ușile dulapului sau pe pereții dressing-ului tău. Acestea vor face camera să pară mai spațioasă și te vor ajuta să verifici cum arăți din toate unghiurile.


Organizare inteligentă

Folosește organizatoare pentru sertare, cutii de depozitare, și cârlige pentru accesorii. Cu ajutorul acestor obiecte, poți să-ți păstrezi hainele și bijuteriile în ordine și să le găsești mai ușor.

Iluminare bună

Iluminarea este cheia unui dressing reușit. Asigură-te că ai suficientă lumină pentru a vedea culorile și detalii ale hainelor. Poți folosi lumini LED sau becuri cu spectru de lumină naturală pentru a reda cât mai fidel culorile hainelor.

Culori și decor

Alege culori luminoase și deschise pentru pereți și mobilier. Acestea vor face dressing-ul să pară mai spațios. Adaugă elemente decorative care reflectă personalitatea ta, cum ar fi tablouri sau rochii elegante expuse pe umerașe.


Gândește-te la spațiul de pe verticală

Folosește spațiul în înălțime. Poți instala rafturi sau șină pentru umerașe pe întreaga înălțime a pereților pentru a profita la maxim de spațiu.

Un dressing mic, dar eficient, poate să fie un adevărat colț de rai pentru iubitorii de modă.

Dressing spectaculos – Idei superbe de a amenaja propria cameră cu haine

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI