Trandafiri rosii, pasionali, absolut superbi, flori ce iti cuceresc privirea

Trandafiri rosii, pasionali, absolut superbi, flori ce iti cuceresc privirea

Detroneaza orice decoratiune cu acesti trandafiri rosii, flori superbe si pasionale ce fura privirea si iti cuceresc inima. Sunt flori absolut superbe ce pot fi pozitionate pe o arcada din metal sau din lemn. In acest fel, trandafirii se pot catara si vor forma o decoratiune superba.


Sunt flori ce se gasesc in mai multe nuante, insa trandafirii rosii sunt absolut superbi. Poti alege sa combini trandafirii rosii cu cei galbeni, dar si cu nuante de un roz absolut superb.

Ingrijirea trandafirilor pentru o curte superba

Trandafirii sunt plante ce au nevoie de ingrijire din partea noastra, daca vrem sa ne bucuram de flori cat mai frumoase, mai bogate si care infloresc cat mai mult.

Cu toate acestea, chiar daca depunem un efort pentru a ingriji aceste frumoase flori, este un efort ce merita depus.


Pozitionarea trandafirilor

Daca nu ai ales inca locul pentru a pozitiona aceste frumoase flori, iata ca este un lucru extrem de important. Trandafirii au nevoie sa fie pozitionati intr-un sol aerat, permeabil, un sol care sa permita trandafirilor sa se simta cat mai bine pentru a se dezvolta corect.

De asemenea, este bine sa pozitionezi trandafirii doar in compania altor trandafiri. Impartind solul, ei isi vor imparti si substantele nutritive. Daca pozitionezi trandafirii langa alte plante, s-ar putea ca acestea sa isi „fure” intre ele substantele nutritive.

Pozitioneaza planta intr-un loc insorit pentru a putea sa creasca cat mai frumos si cat mai bogat.


Sfaturi pentru a ingriji corect trandafirii

In sezonul de crestere, cel mai important lucru este sa uzi mereu trandafirii, insa sa lasi timp suficient intre udari pentru ca floarea sa se poata dezvolta corect.

De asemenea, ofera-le fertilizatori in perioada de inflorire.

3 Trucuri pentru a profita de trandafirii cataratori in toata gloria lor

Tufe bogate de flori: trandafiri, glicina si bougainvillea, un spectacol vizual

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI