Trucul celor mai mari bucatari: cum decojesti perfect un ou, in 10 secunde
Ouale sunt o sursa perfecta de proteine si au un continut relativ scazut de colesterol. Consumate cu moderatie, ele sunt un ajutor de nadejde pentru sanatatea noastra.
Ouale pot fi folosite pentru a prepara un mic dejun delicios, pentru a pregati prajituri, torturi, checuri sau pentru a pregati aperitive delicioase.
Va invitam sa vedeti aici care sunt cele mai haioase si creative ornamente realizate din oua. In plus, sunt delicioase!
Dar de cate ori nu v-a dat bataie de cap decojirea unui ou? De multe ori ne-am enervat deoarece oul nu se decojea rapid, iar albusul ramanea mereu lipit de coaja. In articolul de astazi, ne-am gandit sa va dezvaluim un truc pe care puteti sa il folositi si voi. O sa va ajute extrem de mult si nu o sa mai trebuiasca sa va chinuiti niciodata pentru a decoji un ou.
Un truc eficient si rapid a fost dezvaluit in cadrul unei emisiuni din SUA: cum decojim perfect un ou, in mai putin de 10 secunde! Haideti sa vedem si noi despre ce este vorba.
Truc: Adaugati in apa in care fierbe oul o lingurita de bicarbonat de sodiu, conform www.foodstory.stirileprotv.ro. Acest truc a fost dezvaluit in cadrul unei emisiuni de pe postul US TV.
Alte trucuri pentru a decoji un ou in mai putin de 10 secunde
- Evitati sa fierbeti ouale care sunt foarte proaspete. Ele se vor decoji mai greu deoarece albusul adera mai mult la coaja.
- Puneti oul intr-un pahar din sticla sau intr-o cana, adaugati apa rece pana se umple cana pe jumatate, apoi acoperiti cana cu mana sau cu un capac mic. Agitati cana pentru 10-15 secunde. Coaja oului va iesi cu atat de multa usurinta, incat veti folosi aceasta metoda mereu!