Activități de iarnă în interior pentru pasionații de grădinărit

Activități de iarnă în interior pentru pasionații de grădinărit

Persoanele care sunt pasionate de grădinărit nu pot sta potolite nici pe timp de iarnă, așa că aceste activități sunt perfecte pentru ei.


Există o mulțime de lucruri pe care le poți face în interiorul casei tale atunci când vine vorba de anotimpul friguros, astfel încât să te bucuri de plante frumoase poziționate în ghiveci. Mai mult decât atât, activitățile nu se rezumă doar la îngrijirea plantelor.

Decorațiuni realizate din ghivece

Poți crea un mic pom de Crăciun cu ajutorul plantelor din ghiveci. Ai nevoie de o scară veche din lemn pe care să poziționezi ghivecele tare cu plante micuțe. În acest fel, vei crea ornamente cu adevărat frumoase pentru interiorul casei tale.

Creează o grădină verticală – Ideală pentru pasionații de grădinărit

O grădină verticală realizată din ghivece, exact ca decorațiune de mai sus, poate fi amenajată în interiorul casei tale. Este ideală pentru persoanele care nu dețin mult spațiu atunci când vine vorba de încăperile micuțe.


Grădinile verticale sunt perfecte pentru apartamente, dar și pentru a poziționa plantele în interiorul casei tale atunci când vine vorba de anotimpul friguros. Mai mult decât atât, sunt ușor de îngrijit și pot fi toate plantele poziționate într-un spațiu cu lumină.

Poziționează ghivecele pe scări

Dacă locuiești la casă sau dacă ai un apartament de tip studio, este perfectă zona scărilor pentru a poziționa ghivecele tale. Mai mult decât atât, le poți spune și instalații luminoase astfel încât să te bucuri de o atmosferă de sărbătoare.

Nu uita de plantele aromatice

În interiorul casei tale poți crește și plante aromatice, plante precum rozmarin, oregano, mentă, busuioc, dar și multe alte plante. Acestea sunt ideale pentru cocktail-uri, dar și pentru deserturi sau alte feluri de mâncare gustoase.


Legume si plante aromatice crescute in ghiveci, chiar pe balconul casei tale

37 Modalitati diferite de a avea recolta de plante aromatice

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI