Amenajarea gradinii cu mese pentru picnic – Idei pentru gradina ta

Amenajarea gradinii cu mese pentru picnic – Idei pentru gradina ta

Daca ar fi sa ne adresati o intrebare simpla, va vom spune ca nu exista casa la tara fara a fi amenajata cu piese de mobilier din lemn. De asemenea va vom spune ca a locui la curte inseamna amenajari simple, cu bancute si terase din lemn, dar si cu mese pentru picnic. Ei bine, dragii nostri, aici am vrut sa ajungem cu introducerea noastra de astazi, respectiv la mesele pentru picnic, mese care nu ar trebui sa lipseasca din nici un peisaj. Urmarim asadar un articol cu idei despre amenajarea gradinii.


Din punct de vedere al aspectului, mobilierul pentru gradina nu se numara printre cele mai reusite si mai deosebite piese de mobilier, si asta din cauza faptului ca de cele mai multe ori multi dintre noi preferam sa folosim sau sa refolosim bucatile din lemn ramase dupa ridicarea casei, ceea ce nu-i un lucru rau, parerea noastra. Chiar si asa, cu putina indemanare si niste finisaje reusite astfel de piese precum mesele pentru picnic fac din gradina noastra un loc atractiv, loc in care cu siguranta ne va placea sa ne relaxam dupa orele de program

Dar de ce atata truda cand exista o multime de modele pe piata noastra, modele atragatoare cu un design modern? Raspundem tot noi. Pentru ca acelea costa sau si mai simplu, de dragul artei, din dorinta de a fi inconjurati de elemente rustice sau de a fi cat mai practici. Si nici macar nu trebuie sa ne chinuim deoarece aceste schite cu dimensiunile necesare ne vor ajuta sa confectionam cu usurinta astfel de mese.

Nu incheiem fara sa va spunem ca o categorie de materiale accesibile din care se pot confectiona mese rustice pentru gradina o reprezinta si paletii din lemn.


Priviti si va inspirati!

amenajarea gradinii amenajarea gradinii amenajarea gradinii amenajarea gradinii

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI