Cum sa aducem gradinii un plus de imagine cu ajutorul pietrelor de rau

Cum sa aducem gradinii un plus de imagine cu ajutorul pietrelor de rau

Cu un minim de efort, dar si de materiale, putem sa schimbam cu usurinta aspectul exterior al curtii. Aflam asadar din acest articol cum sa aducem gradinii un plus de imagine cu ajutorul pietrelor de rau.


Cum sa aducem gradinii un plus de design cu ajutorul pietrelor de rau

Inca avem vara de partea noastra, prin urmare propunem sa profitam de zilele calduroase pentru a reamenaja gradina, astfel incat sa beneficiem de cele mai frumoase decoruri. Evident ca pentru asta trebuie sa ne inspiram de undeva. Ca de exemplu, din aceste idei de amenajari cu pietre de rau.

cum sa aducem gradinii

Piatra de rau – un material accesibil si usor de procurat

Daca am amintit de pietrele de rau ca idei de a le folosi ingenios, poate ca ar trebui mentionam faptul ca s-ar face o economie destul de importanta in buzunarul nostru daca alegem acest tip de material. Iar pentru a deveni si mai interesante din punct de vedere estetic, putem intercala pietrele mici cu cele de dimensiuni mari.

cum sa aducem gradinii cum sa aducem gradinii cum sa aducem gradinii cum sa aducem gradinii cum sa aducem gradinii

Cum amenajam exteriorul cu pietre de rau – Idei practice usor de aplicat

Daca ar fi sa enumeram cel putin una din zonele care se preteaza la astfel de amenajari, portiunea de la intrarea in curtea casei ar fi pe primul loc. Iar daca va intrebati de ce am pus-o in fruntea listei, va raspundem simplu. Este zona cu cel mai mare impact vizual. Zona care spune despre noi cat de creativi suntem in ceea ce priveste esteticul exterior.


cum sa aducem gradinii

Plantele decorative – Cei mai buni specialisti in design exterior

Pe langa ornamentele de sezon, plantele decorative au rolul cel mai important. Ba chiar putem spune despre ele ca sunt cei mai buni specialisti in design exterior. Specialisti care stiu sa infrumuseteze prin culoare si prin forme toate gradinile. Iata!

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI