Trucuri pentru case mici pe care trebuie sa le incerci si tu!

0
73
trucuri pentru case mici

Trucuri pentru case mici pe care trebuie sa le incerci si tu!

Noua, femeilor, ne place sa fim organizate. Insa si barbatii iubesc o casa ordonata, cu sertare aranjate si frumoase, cat si cu lucrurile puse la loc in ordine si in curatenie, nu-i asa? In articolul de astazi, ne-am gandit sa va oferim cateva trucuri speciale pentru a le pune si voi in aplicare. Aceste trucuri pentru case mici sunt foarte simple, dar sunt si de efect! Incearca si tu si vei vedea cat de multumit vei fi de organizarea din casa ta!

Noptiera mare, spatioasa

Ai nevoie de o noptiera pe care sa iti poti aseza mai multe lucruri, exact cum este aceasta din poza de mai jos. Chiar daca noptierea are mai multe sertare si este deschisa, ea este foarte practica! Aveti mai multe etaje pe care va puteti aseza accesoriile, cartile, revistele si o multime de alte lucruri de care aveti nevoie.

Organizarea din baie, pasi mici pentru organizare practica

Cu ajutorul unor astfel de suporturi din inox veti reusi sa va organizati toate lucrurile. Desigur ca acest truc poate fi aplicat cu succes si in bucatarie. Ba mai mult, este recomandat ca el sa fie aplicat si in bucataria casei tale! Arata bine, este practic si suportul poate fi curatat destul de usor.

Folositi spatiul de pe usile sertarelor si dulapurilor!

Acesta este un sfat pretios de care si eu am inceput sa tin cont de ceva vreme si va spun: este foarte practic! Pe usile dulapurilor de la bucatarie puteti pozitiona cutii, precum acestea de mai jos, insa puteti depozita cu usurinta si capacele de la oale. Le veti gasi foarte usor si foarte rapid asa. Va surade ideea?

Noi va dorim spor la treaba si speram sa puneti in aplicare ideile pe care le-ati vazut astazi!

sursa foto

Se incarca...