Metode pentru a realiza noi locuri pentru depozitare care nu dau gres

0
2199

Metode pentru a realiza noi locuri pentru depozitare care nu dau gres

Din diferite motive, nu in toate camerele gasim cate un dulap, un sifonier sau un alt loc pentru a depozita hainele. Daca stam in chirie sau intr-o camera de camin, cea mai buna solutie este sa realizam noi un proiect Do It Yourself pentru a reusi sa cream un loc practic pentru a depozita hainele.


Daca se intampla sa va confruntati cu o problema a spatiului destul de mic de depozitare, va sfatuim sa aruncati o privire peste urmatoarele metode de a realiza un nou loc, util si practic, in care sa punem depozita hainele.

Cum facem acest lucru?

Exista atat de multe metode pentru a transforma orice spatiu liber sau orice punct mort din casa intr-un loc de depozitare, care pur si simplu va arata minunat. Mai mult decat atat, bugetul pe care il investim este minim daca nu egal cu zero, deoarece lucrurile pe care trebuie sa le folosim sunt piese vechi de mobilier sau articole vechi din casa.

locuri-pentru-depozitare-4

Investitie minima, spatii de depozitare maxime

Cu o investitie minima, putem profita la maximum de spatiile libere pe care le avem, mai ales de cele din jurul sifonierului existent. Ca si in poza de mai jos, va sfatuim sa folositi ladite din plastic in care puteti depozita soseste, fulare, esarfe sau tricouri. Astfel, le vom avea depozitate in categorii si nu va mai fi nevoie sa cautam mult timp dimineata dupa esarfa dorita. Ordinea ne va ajuta sa economisim timpul, iar aceasta metoda de depozitare ne va ajuta sa economisim spatiul din sifonier. Suna bine, nu-i asa?


locuri-pentru-depozitare-1

locuri-pentru-depozitare-2

Spatiu de depozitare creat in camera noastra

Daca aveti un perete liber in dormitor, nu va fie frica sa realizati un astfel de loc pentru hainele voastre. Atata timp cat spatiul este ingrijit, hainele nu au de ce sa arate rau pe un schelet din metal, precum cel de mai jos.

locuri-pentru-depozitare-3

locuri-pentru-depozitare-5

locuri-pentru-depozitare-6

locuri-pentru-depozitare-7

locuri-pentru-depozitare-8

locuri-pentru-depozitare-9

locuri-pentru-depozitare-10

locuri-pentru-depozitare-11

locuri-pentru-depozitare-12

locuri-pentru-depozitare-13

via