10 idei practice de a organiza spatiul destinat posetelor din garderoba noastra

0
1288

10 idei practice de a organiza spatiul destinat posetelor din garderoba noastra

Daca acum cateva zile va prezentam idei practice de a organiza spatiul destinat pantofilor, astazi ne-am gandit sa va supunem atentiei felul cum ne putem pastra, mai bine spus cum putem depozita posetele, astfel incat sa castigam cat mai mult spatiu in locul in care le tinem.


Fara nici o indoiala, una din solutii ar fi sa avem in cadrul dressingului un raft doar pentru posete, ceea ce ne duce cu gandul ca multe din cititoarele noastre au un astfel de spatiu rezervat doar pentru asa ceva. Realizat la comanda, o astfel de piesa de mobilier, asigura tot spatiul de care avem nevoie si nu trebuie sa va mai spunem, pentru ca stiti deja, ca partea de sus este destinata pentru astfel de lucruri.

Insa putem depozita posetele si altfel. Spre exemplu le putem pastra in niste huse speciale, confectionate din panza, astfel incat sa nu ne ocupe mult loc in sifonier, iar cand am spus sifonier, ne-am gandit ca nu toti avem in casa un dressing incapator cu rafturi si locasuri special adaptate pentru toate hainele si accesoriile intregii familii.

Ca o alta idee practica de spatiu pe care il putem fructifica la maxim, ar fi cel oferit de comodele din hol, deoarece permit compartimentarea laditelor din interior, in asa fel incat sa incapa multe din gentile pe care le avem, dar si o parte din pantofii nostri, spre exemplu.


Un spatiu generos ar fi cel din dulapul de la intrare, ceea ce nu este chiar o noutate, insa este un spatiu suficient de incapator spunem noi.

Dar pentru ca nu vrem sa va mai tinem ocupati cu cititul acestor randuri, va lasam sa urmariti aceste idei practice de organizare a spatiului destinat posetelor pe care toate doamnele le au in garderoba lor.

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto