12 decoratiuni de Craciun realizate din tull si organza

0
2700

12 decoratiuni de Craciun realizate din tull si organza

Bucuria sarbatorilor de Craciun isi face loc incet incet in casele noastre.  Asadar, primiti-o ca pe un oaspete de seama!


Paseste usor fara sa o auzim. Merge incet ca nu cumva sa trezeasca brusc emotia din noi. Si uite-asa se cuibareste si nu mai pleaca. Mai stim ca intotdeauna alege locul cel mai frumos din sufletul nostru. O sa intrebati despre cine vorbim? Despre BUCURIA sarbatorilor de Craciun. Ea e vinovata de starea noastra de bine atunci cand suntem alaturi de cei dragi. Cum sa n-o primim in casa noastra frumos decorata?

Sigur ca-i dam voie sa stea la noi cat mai mult timp. Nu va faceti griji daca pleaca. Va veni la urmatoarea sarbatoare. Asadar, astazi vrem sa o surprindem cu alte decoratiuni facute de noi.

Priviti in acest articol cum, dintr-un material fin, ca tull-ul sau chiar organza, care nu costa mult, puteti realiza decoratiuni deosebite. Garantat! Cu o caciulita rosie, o crenguta de brad, niste manusi sau un fular puteti realiza foarte usor un Mos Craciun sau un om de zapada. Nici macar nu e nevoie de multa indemanare. Puteti considera ca va relaxati lucrand la astfel de ornamente.


Cu siguranta va va face o reala placere sa le realizati!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

sursa foto